Chord Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Eling Aku

Transpose:

Chord Ngudi Rahayu - Eling Aku

♫ Capo di fret 4 

Intro : F G C -G/B Am
        Dm G C..

C              F
 naliko kowe lungo
G              Em        Am
 ati loro sing tak rasakno
                Dm
tak cobo nglalekke
         G
nanging ora iso..

C                F
 nganti tekan saiki
G           Em          Am
 loro iki durung iso mari
             Dm
Gusti paringono
      G
panglipur ati..

Dm            G
 sakjane aku ora iso mekso
C     Em         Am
 aku ora nduwe doyo opo-opo
Dm              Em
 nanging saiki aku sih percoyo
    F                     G
aku ndongo kowe ndang balio..

Reff :
  F      G      C          Am
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  Dm      G       C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F         G        C       Am
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  Dm         G            C
 eling aku tulung buka'en atimu..

C                F
 nganti tekan saiki
G           Em          Am
 loro iki durung iso mari
             Dm
Gusti paringono
      G
panglipur ati..

Dm            G
 sakjane aku ora iso mekso
C     Em        Am
 aku ora nduwe doyo opo-opo
Dm              Em
 nanging saiki aku sih percoyo
    F                     G
aku ndongo kowe ndang balio..

Reff :
  F      G      C          Am
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  Dm      G       C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F         G        C       Am
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  Dm         G            C
 eling aku tulung buka'en atimu..

  F      G      C          Am
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  Dm      G       C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F         G        C       Am
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  Dm         G            C
 eling aku tulung buka'en atimu..
  Dm         G            Am
 eling aku tulung buka'en atimu..
  Dm                        C
 eling aku.. tulung buka'en atimu..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : A B E-B/D# C#m
        F#m B E..

E              A
 naliko kowe lungo
B              G#m       C#m
 ati loro sing tak rasakno
                F#m
tak cobo nglalekke
         B
nanging ora iso..

E                A
 nganti tekan saiki
B           G#m         C#m
 loro iki durung iso mari
             F#m
Gusti paringono
      B
panglipur ati..

F#m           B
 sakjane aku ora iso mekso
E     G#m        C#m
 aku ora nduwe doyo opo-opo
F#m             G#m
 nanging saiki aku sih percoyo
    A                     B
aku ndongo kowe ndang balio..

Reff :
  A      B      E          C#m
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  F#m     B       E
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      A         B        E       C#m
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  F#m        B            E
 eling aku tulung buka'en atimu..

E                A
 nganti tekan saiki
B           G#m         C#m
 loro iki durung iso mari
             F#m
Gusti paringono
      B
panglipur ati..

F#m           B
 sakjane aku ora iso mekso
E     G#m       C#m
 aku ora nduwe doyo opo-opo
F#m             G#m
 nanging saiki aku sih percoyo
    A                     B
aku ndongo kowe ndang balio..

Reff :
  A      B      E          C#m
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  F#m     B       E
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      A         B        E       C#m
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  F#m        B            E
 eling aku tulung buka'en atimu..

  A      B      E          C#m
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  F#m     B       E
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      A         B        E       C#m
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  F#m        B            E
 eling aku tulung buka'en atimu..
  F#m        B            C#m
 eling aku tulung buka'en atimu..
  F#m                       E
 eling aku.. tulung buka'en atimu..

Lihat semua :
  • Chord Ngudi Rahayu




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status