Kunci Gitar Ardha Tatu - Kalah Awu

Transpose:
Catatan :
Chord diambil masih dalam versi live
Keroncong Plesiran 4.0 Cipt. Ndarboy Genk

Intro : G  Cm  Em D C  D..

G                      C
ngopo aku sing slalu salah..
Am                     D
ngopo aku sing kudu ngalah..
         C              D
kedung jeru.. iso tak jajagi..
              G
nanging atine manungso
D/F#           Em
sopo sing ngerti..
             Am
sak landhepe blati..
               D
isih landhep lathi
                 G  D
mulo kudu ngati-ati..

G                         C
aku meneng mung ngampet loro..
Am                 D
aku pancen wong ra sepiro..
      C                  D
urip iki.. mung sawang sinawang
            G
ora golek pemenang
D/F#        Em   
ojo saling jegang..
             Am               D
sak panase geni.. isih panas ati
                   G
yen diomongke neng mburi..

Int. Am D G..

Reff :
 G     D         Em   D
 Gusti.. salah kulo nopo..
         Bm     Em
 kerep ditulo-tulo..
      Am                  D
 arep sambat bingung karo sopo..

 G     D          Em  D
 Gusti.. mantepno lakuku..
         Bm   Em
 duduhno dalanku..
          Am
 yen kudu kalah 
     D           G
 aku mung kalah awu..

Musik : G D Em D
        Bm Em Am D
        G D Em D
        Bm Em Am D
        G..

G                         C
aku meneng mung ngampet loro..
Am                 D
aku pancen wong ra sepiro..
      C                  D
urip iki.. mung sawang sinawang
            G
ora golek pemenang
D/F#        Em   
ojo saling jegang..
             Am               D
sak panase geni.. isih panas ati
                   G
yen diomongke neng mburi..

Int. Am D G..

Reff :
 G     D         Em   D
 Gusti.. salah kulo nopo..
         Bm     Em
 kerep ditulo-tulo..
      Am                  D
 arep sambat bingung karo sopo..

 G     D          Em  D
 Gusti.. mantepno lakuku..
         Bm   Em
 duduhno dalanku..
          Am
 yen kudu kalah 
     D           G  Em
 aku mung kalah awu..
          Am
 yen kudu kalah 
     D          G
 aku mung kalah awu..
Facebook
Twitter

Chord Ardha Tatu - Kalah Awu


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Ardha Tatu
  •