Kunci Gitar Ardha Tatu - Ngudari Roso

Transpose:
Intro : C G Am G
        F G C..

G                   C
 sing tak tulis.. jenengmu..
      F      G          C
neng atiku.. ugo neng nafasku..
C     A    Dm            G
 ben ora.. ilang.. tresnamu..
               C        G
sing terus tak sandhang..

            C    
nadyan akeh panggodho..
        F        G       C
jroning ati.. ku ra biso nompo..
C     A    Dm
 gedhene.. tresno..
      G                  C
ning atiku.. ra ono wong liyo..

Int. Dm..Em..F G C

Reff :
                F
 ora awan ora wengi..
        G                    C
 nganti kapan.. nyimpen roso iki..
 Am        Dm
  mung karepe ati..
          G               C
 ngudhari roso.. ben dadi siji..

               F
 mugo biso kasunyatan..
     G                   C
 opo kang wis.. dadi kakarepan..
 Am        Dm
  tresnamu tak jogo..
 G           C
  selawase tekan tuwo..

Musik : C..F G C..
        A Dm..G..C..G..

            C    
nadyan akeh panggodho..
        F        G       C
jroning ati.. ku ra biso nompo..
C     A    Dm
 gedhene.. tresno..
      G                  C
ning atiku.. ra ono wong liyo..

Int. Dm..Em..F G C

Reff :
                F
 ora awan ora wengi..
        G                    C
 nganti kapan.. nyimpen roso iki..
 Am        Dm
  mung karepe ati..
          G               C
 ngudhari roso.. ben dadi siji..

               F
 mugo biso kasunyatan..
     G                   C
 opo kang wis.. dadi kakarepan..
 Am        Dm
  tresnamu tak jogo..
 G           C
  selawase tekan tuwo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F C Dm C
        Bb C F..

C                   F
 sing tak tulis.. jenengmu..
      Bb     C          F
neng atiku.. ugo neng nafasku..
F     D    Gm            C
 ben ora.. ilang.. tresnamu..
               F        C
sing terus tak sandhang..

            F    
nadyan akeh panggodho..
        Bb       C       F
jroning ati.. ku ra biso nompo..
F     D    Gm
 gedhene.. tresno..
      C                  F
ning atiku.. ra ono wong liyo..

Int. Gm..Am..Bb C F

Reff :
                Bb
 ora awan ora wengi..
        C                    F
 nganti kapan.. nyimpen roso iki..
 Dm        Gm
  mung karepe ati..
          C               F
 ngudhari roso.. ben dadi siji..

               Bb
 mugo biso kasunyatan..
     C                   F
 opo kang wis.. dadi kakarepan..
 Dm        Gm
  tresnamu tak jogo..
 C           F
  selawase tekan tuwo..

Musik : F..Bb C F..
        D Gm..C..F..C..

            F    
nadyan akeh panggodho..
        Bb       C       F
jroning ati.. ku ra biso nompo..
F     D    Gm
 gedhene.. tresno..
      C                  F
ning atiku.. ra ono wong liyo..

Int. Gm..Am..Bb C F

Reff :
                Bb
 ora awan ora wengi..
        C                    F
 nganti kapan.. nyimpen roso iki..
 Dm        Gm
  mung karepe ati..
          C               F
 ngudhari roso.. ben dadi siji..

               Bb
 mugo biso kasunyatan..
     C                   F
 opo kang wis.. dadi kakarepan..
 Dm        Gm
  tresnamu tak jogo..
 C           F
  selawase tekan tuwo..

Chord Ardha Tatu - Ngudari Roso


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Ardha Tatu
  •