Kunci Gitar Kusumaning Ati - Ardha Tatu

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am..F..Am..
        Am..F..Am..
        Dm Bb Am
        F-F-F-E -E Am

  F        Am
kusumaning ati..
         Am         F          E
duh wong ayu.. kang tak anti-anti..
       E             F  
mung tekamu.. biso gawe.. 
   E          Am
tentrem ning atiku..

  F        Am
biyen nate janji..
     Am      F          E
tak ugemi.. ora bakal lali..
      E               F  
tur kelingan.. jroning ati 
    E         Am
sak bedhahing bumi..

Reff :
 Dm
 kadhung koyo ngene
 saiki piye karepe..
 G   F       Am 
 ..malah mirangake..

 Dm
 manis pambukane 
 kok pahit tibo mburine..
 G    Am
 ..pancen mangkelake..

 F        Am
amung pamujiku..
     Am       F      E
mugo-mugo.. ra ono rubedo..
        E              F
sak pungkure.. nggonmu lungo 
 E         Am
ora kondho-kondho..

Musik : Am..F..Dm Bb Am 
        Dm E Am
        F-F-F-E -E Am

  F        Am
kusumaning ati..
         Am         F          E
duh wong ayu.. kang tak anti-anti..
       E             F  
mung tekamu.. biso gawe.. 
   E          Am
tentrem ning atiku..

  F        Am
biyen nate janji..
     Am      F          E
tak ugemi.. ora bakal lali..
      E               F  
tur kelingan.. jroning ati 
    E         Am
sak bedhahing bumi..

Reff :
 Dm
 kadhung koyo ngene
 saiki piye karepe..
 G   F       Am 
 ..malah mirangake..

 Dm
 manis pambukane 
 kok pahit tibo mburine..
 G    Am
 ..pancen mangkelake..

 F        Am
amung pamujiku..
     Am       F      E
mugo-mugo.. ra ono rubedo..
        E              F
sak pungkure.. nggonmu lungo 
 E         Am
ora kondho-kondho..

Outro : F E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm..C#..Fm..
        Fm..C#..Fm..
        Bbm F# Fm
        C#-C#-C#-C -C Fm

  C#       Fm
kusumaning ati..
         Fm         C#         C
duh wong ayu.. kang tak anti-anti..
       C             C# 
mung tekamu.. biso gawe.. 
   C          Fm
tentrem ning atiku..

  C#       Fm
biyen nate janji..
     Fm      C#         C
tak ugemi.. ora bakal lali..
      C               C# 
tur kelingan.. jroning ati 
    C         Fm
sak bedhahing bumi..

Reff :
 Bbm
 kadhung koyo ngene
 saiki piye karepe..
 D#  C#      Fm   
 ..malah mirangake..

 Bbm
 manis pambukane 
 kok pahit tibo mburine..
 D#   Fm
 ..pancen mangkelake..

 C#       Fm
amung pamujiku..
     Fm       C#     C
mugo-mugo.. ra ono rubedo..
        C              C#
sak pungkure.. nggonmu lungo 
 C         Fm
ora kondho-kondho..

Musik : Fm..C#..Bbm F# Fm..
        Bbm C Fm
        C#-C#-C#-C -C Fm

  C#       Fm
kusumaning ati..
         Fm         C#         C
duh wong ayu.. kang tak anti-anti..
       C             C# 
mung tekamu.. biso gawe.. 
   C          Fm
tentrem ning atiku..

  C#       Fm
biyen nate janji..
     Fm      C#         C
tak ugemi.. ora bakal lali..
      C               C# 
tur kelingan.. jroning ati 
    C         Fm
sak bedhahing bumi..

Reff :
 Bbm
 kadhung koyo ngene
 saiki piye karepe..
 D#  C#      Fm   
 ..malah mirangake..

 Bbm
 manis pambukane 
 kok pahit tibo mburine..
 D#   Fm
 ..pancen mangkelake..

 C#       Fm
amung pamujiku..
     Fm       C#     C
mugo-mugo.. ra ono rubedo..
        C              C#
sak pungkure.. nggonmu lungo 
 C         Fm
ora kondho-kondho..

Outro : C# C Fm..
Facebook
Twitter

Chord Kusumaning Ati - Ardha Tatu


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Ardha Tatu
  •