Kunci Gitar Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

Transpose:
Intro : Dm..Am..F G  C..

C              Em
aku iki.. wong ra duwe bondho..
   F             G          C
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Dm          Am         
senadyan aku.. ora duwe bondho..
        F                G
nanging aku.. isih duwe rego..

C              Em
ati iki.. mung keloro lere..
  F             G          C
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Dm         Am
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       F            G      C
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

Int. G..C..

Reff :
 C           Em
 nelongso.. atiku nelongso..
   F            G       C
 wiwit cilik.. uripku rekoso..
 Dm               Am
 kepiye iki.. aku kudu kepiye..
        F        G             C
 tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

   F                 C            Am
 memang aku iki.. anake wong ra duwe..
        Dm       G           C
 kudu golek.. sandang pangan dewe..

Musik : C..G..Dm..Am..
        F..Bb..G..C..G..

C              Em
ati iki.. mung keloro lere..
  F             G          C
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Dm         Am
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       F            G      C
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

Int. G..C..

Reff :
 C           Em
 nelongso.. atiku nelongso..
   F            G       C
 wiwit cilik.. uripku rekoso..
 Dm               Am
 kepiye iki.. aku kudu kepiye..
        F        G             C
 tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

   F                 C             Am
 memang aku iki.. anake wong ra duwe..
        Dm       G           C
 kudu golek.. sandang pangan dewe..
   F                 C           Am
 memang aku iki.. anake wong ra duwe..
        Dm       G           C
 kudu golek.. sandang pangan dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..F#m..D E A..

A              C#m
aku iki.. wong ra duwe bondho..
   D             E          A
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Bm          F#m        
senadyan aku.. ora duwe bondho..
        D                E
nanging aku.. isih duwe rego..

A              C#m
ati iki.. mung keloro lere..
  D             E          A
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Bm         F#m
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       D            E      A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

Int. E..A..

Reff :
 A           C#m
 nelongso.. atiku nelongso..
   D            E       A
 wiwit cilik.. uripku rekoso..
 Bm               F#m
 kepiye iki.. aku kudu kepiye..
        D        E             A
 tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

   D                 A            F#m
 memang aku iki.. anake wong ra duwe..
        Bm       E           A
 kudu golek.. sandang pangan dewe..

Musik : A..E..Bm..F#m..
        D..G..E..A..E..

A              C#m
ati iki.. mung keloro lere..
  D             E          A
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Bm         F#m
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       D            E      A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

Int. E..A..

Reff :
 A           C#m
 nelongso.. atiku nelongso..
   D            E       A
 wiwit cilik.. uripku rekoso..
 Bm               F#m
 kepiye iki.. aku kudu kepiye..
        D        E             A
 tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

   D                 A             F#m
 memang aku iki.. anake wong ra duwe..
        Bm       E           A
 kudu golek.. sandang pangan dewe..
   D                 A           F#m
 memang aku iki.. anake wong ra duwe..
        Bm       E           A
 kudu golek.. sandang pangan dewe..

Chord Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Ardha Tatu
  •