Kunci Gitar Arda - Ora Bisa Mulih (Ora Biso Mulih)

Transpose:
Intro : C Am F C
        Dm G C

 C       Am       F         C
emak.. bapak, aku ra biso mulih
  Am             Dm  G
bodo iki atiku sedih..
 C       Am    F          C
emak.. bapak, aku ora.. teko
      Am             Dm    G
nengkene aku ra biso lungo..

F        G     C       Am
 mung donga lan pujimu
         F              G
sing tak suwun jroning uripku..

 C       Am    F       C
emak.. bapak, uwis ojo nangis
  Am                Dm       G
woconen layang sing tak tulis..
 C       Am      F        C
emak.. bapak, ngapuranen aku
    Am                Dm    G
yen ono.. salah lan luputku..

F       G         C        Am
 neng kene.. koyongene rasane
         F         G           C
pengen mulih neng aku kudu kepiye..

Int. Dm Em G C

Reff :
   G             C
 suarane takbir ing wayah wengi
 G                    C
 ngelingke salah doso iki
 G                          C
 kepengen sungkem neng kudu kepiye iki
        F         G-G       C
 ngapuranen dosane.. anakmu iki..


 C       Am    F       C
emak.. bapak, uwis ojo nangis
  Am                Dm       G
woconen layang sing tak tulis..
 C       Am      F        C
emak.. bapak, ngapuranen aku
    Am                Dm    G
yen ono.. salah lan luputku..

F       G         C        Am
 neng kene.. koyongene rasane
         F         G           C
pengen mulih neng aku kudu kepiye..

Int. Dm Em G C

Reff :
   G             C
 suarane takbir ing wayah wengi
 G                    C
 ngelingke salah doso iki
 G                          C
 kepengen sungkem neng kudu kepiye iki
        F         G-G       C
 ngapuranen dosane.. anakmu iki..

   G             C
 suarane takbir ing wayah wengi
 G                    C
 ngelingke salah doso iki
 G                          C
 kepengen sungkem neng kudu kepiye iki
        F         G-G       C
 ngapuranen dosane.. anakmu iki..
        F       G         C
 ngapuranen dosane anakmu iki..

Outro : C

Catatan :
Lagu ini sedikit di remake di bagian lirik
dari versi yang di nyanyikan sebelumnya.
lihat Didi Kempot - Ora Iso Mulih
WhatsApp

Chord Arda - Ora Bisa Mulih (Ora Biso Mulih)


Lihat semua :
  • Chord Arda Tatu
  • Chord Didi Kempot
  •