Kunci Gitar Didi Kempot - Ali Ali Kuning

Transpose:
Catatan:
☕Capo di fret 5 (original chord dari Dm)
☕Gunakan transpose diatas gan..
☕Atau lihat di bawah, sudah kami sertakan.

Didi Kempot - Ali Ali Kuning

Intro : Am..Em..Dm..Am.. Dm..Am..F E Am E Am rasane uwis ilang Em tresno neng atimu Dm lungo tanpo pamit Am kowe ninggalake aku Dm janjimu sing manis Am jebule mung ono lambe E kowe ninggal lungo E nyekso aku koyongene.. Int. Dm E.. Am rasane uwis ilang Em muspro ra ketoro Dm lungo tanpo pamit Am ninggalke aku sing loro Dm ngelarani atiku Am kowe sing gawe tangisku E tegane kowe gawe Am sengsaraku.. Int. G..C..G..Am.. Reff : Am muliho muliho muliho E muliho sedelo wae E mulih ono aku sing ngenteni Am ono kene.. Int. F Am F Am Am muliho muliho muliho E muliho sedelo wae E aku ora biso urip dewe Am tanpo kowe.. Dm ali-ali kuning Am sing dadi pangeling eling E Am E isih tak enggo tekan saiki.. Am rasane uwis ilang Em muspro ra ketoro Dm lungo tanpo pamit Am ninggalke aku sing loro Dm ngelarani atiku Am kowe sing gawe tangisku E tegane kowe gawe Am sengsaraku.. Int. G..C..G..Am.. Reff : Am muliho muliho muliho E muliho sedelo wae E mulih ono aku sing ngenteni Am ono kene.. Int. F Am F Am Am muliho muliho muliho E muliho sedelo wae E aku ora biso urip dewe Am tanpo kowe.. Dm ali-ali kuning Am sing dadi pangeling eling E Am E isih tak enggo tekan saiki.. Am rasane uwis ilang Em Am tresno.. neng atimu.. Outro : Am [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Dm..Am..Gm..Dm.. Gm..Dm..Bb A Dm A Dm rasane uwis ilang Am tresno neng atimu Gm lungo tanpo pamit Dm kowe ninggalake aku Gm janjimu sing manis Dm jebule mung ono lambe A kowe ninggal lungo A nyekso aku koyongene.. Int. Gm A.. Dm rasane uwis ilang Am muspro ra ketoro Gm lungo tanpo pamit Dm ninggalke aku sing loro Gm ngelarani atiku Dm kowe sing gawe tangisku A tegane kowe gawe Dm sengsaraku.. Int. C..F..C..Dm.. Reff : Dm muliho muliho muliho A muliho sedelo wae A mulih ono aku sing ngenteni Dm ono kene.. Int. Bb Dm Bb Dm.. Dm muliho muliho muliho A muliho sedelo wae A aku ora biso urip dewe Dm tanpo kowe.. Gm ali-ali kuning Dm sing dadi pangeling eling A Dm A isih tak enggo tekan saiki.. Dm rasane uwis ilang Am muspro ra ketoro Gm lungo tanpo pamit Dm ninggalke aku sing loro Gm ngelarani atiku Dm kowe sing gawe tangisku A tegane kowe gawe Dm sengsaraku.. Int. C..F..C..Dm.. Reff : Dm muliho muliho muliho A muliho sedelo wae A mulih ono aku sing ngenteni Dm ono kene.. Int. Bb Dm Bb Dm.. Dm muliho muliho muliho A muliho sedelo wae A aku ora biso urip dewe Dm tanpo kowe.. Gm ali-ali kuning Dm sing dadi pangeling eling A Dm A isih tak enggo tekan saiki.. Dm rasane uwis ilang Am Dm tresno.. neng atimu.. Outro : Dm

Chord Didi Kempot - Ali Ali Kuning


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •