Kunci Gitar Didi Kempot - Nemu Bulan

Transpose:
Intro : C F C Am Em
        F G Em Am
        F G C G..
 
    C        F       C
rasane atiku wis ora kangen
    Am                Em
jarene kowe wis ora seneng..
   F      G    Em          Am
nyatane saiki, mulih gelem bali
   F           Dm      G        ..Dm G
ra malih tresnamu koyo dek wingi..

         C             F        C
gelang kalung anting-anting ali-ali
          Am                    Em
nganti monting tak kiro sliramu lali..
    F        G     Em          Am
ngimpi opo tenan, iki sing tak sawang
    F          G          C
tekamu nambani wong sing kasmaran..

Int. Am..Em..F..Am..
     Am..Em..F G C..

Reff :
          C
  koyo mbulan sing ngalem 
  Em          F
    ning dodo iki
          Dm
  koyo lintang sing mesem 
            G    ..F G C
  ing wayah wengi.. 

         C               Em
  loro kangen sing tak roso
          F
  seprene iki..
      Dm                   G
  tekamu kuwi sing biso nambani..
    F          G
  sopo sing ra seneng
  Em           Am
  sopo sing ra kangen
      F        G       C
  tekamu madhangi ati sing peteng..

         C             F        C
gelang kalung anting-anting ali-ali
          Am                    Em
nganti monting tak kiro sliramu lali..
    F        G     Em          Am
ngimpi opo tenan, iki sing tak sawang
    F          G          C
tekamu nambani wong sing kasmaran..

Int. Am..Em..F..Am..
     Am..Em..F G C..

Reff :
          C
  koyo mbulan sing ngalem 
  Em          F
    ning dodo iki
          Dm
  koyo lintang sing mesem 
            G    ..F G C
  ing wayah wengi.. 

         C               Em
  loro kangen sing tak roso
          F
  seprene iki..
      Dm                   G
  tekamu kuwi sing biso nambani..
    F          G
  sopo sing ra seneng
  Em           Am
  sopo sing ra kangen
      F        G       C
  tekamu madhangi ati sing peteng..

         C             F        C
gelang kalung anting-anting ali-ali
          Am                    Em
nganti monting tak kiro sliramu lali..
    F        G     Em          Am
ngimpi opo tenan, iki sing tak sawang
    F          G          C
tekamu nambani wong sing kasmaran..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : G C G Em Bm
        C D Bm Em
        C D G..D..  
 
    G        C       G
rasane atiku wis ora kangen
    Em                Bm
jarene kowe wis ora seneng..
   C      D    Bm          Em
nyatane saiki, mulih gelem bali
   C           Am      D      ..Am D
ra malih tresnamu koyo dek wingi..

         G             C        G
gelang kalung anting-anting ali-ali
          Em                    Bm
nganti monting tak kiro sliramu lali..
    C        D     Bm          Em
ngimpi opo tenan, iki sing tak sawang
    C          D          G
tekamu nambani wong sing kasmaran..

Int. Em..Bm..C..Em.. 
     Em..Bm..C D G..

Reff :
          G
  koyo mbulan sing ngalem 
  Bm          C
    ning dodo iki
          Am
  koyo lintang sing mesem 
            D    ..C D G
  ing wayah wengi.. 

         G               Bm
  loro kangen sing tak roso
          C
  seprene iki..
      Am                   D
  tekamu kuwi sing biso nambani..
    C          D
  sopo sing ra seneng
  Bm           Em
  sopo sing ra kangen
      C        D       G
  tekamu madhangi ati sing peteng..

         G             C        G
gelang kalung anting-anting ali-ali
          Em                    Bm
nganti monting tak kiro sliramu lali..
    C        D     Bm          Em
ngimpi opo tenan, iki sing tak sawang
    C          D          G
tekamu nambani wong sing kasmaran..

Int. Em..Bm..C..Em.. 
     Em..Bm..C D G..

Reff :
          G
  koyo mbulan sing ngalem 
  Bm          C
    ning dodo iki
          Am
  koyo lintang sing mesem 
            D    ..C D G
  ing wayah wengi.. 

         G               Bm
  loro kangen sing tak roso
          C
  seprene iki..
      Am                   D
  tekamu kuwi sing biso nambani..
    C          D
  sopo sing ra seneng
  Bm           Em
  sopo sing ra kangen
      C        D       G
  tekamu madhangi ati sing peteng..

         G             C        G
gelang kalung anting-anting ali-ali
          Em                    Bm
nganti monting tak kiro sliramu lali..
    C        D     Bm          Em
ngimpi opo tenan, iki sing tak sawang
    C          D          G
tekamu nambani wong sing kasmaran..

Chord Didi Kempot - Nemu Bulan


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •