Kunci Gitar Didi Kempot - Yo Wis Yo Wis

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C..Em..Dm G C..
        C..Em..Dm G..

C              F
tak rewangi.. urip rekoso..
  G                     C
koyo koyo nganti lali dino..
Dm             Em
nanging.. kowe mung gawe gelo..
     F             G F G
ngelarani.. atiku iki..

C            F
sabendino.. aku nerimo..
  G                   C
senajan aku kok sio-sio..
Dm              Em
nanging.. yen terus koyongene..
     F                    G
sopo wonge.. sing kuat atine..

Int. C F G C

Reff :
 -G         C                Am
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
          F                 G
  tak turuti.. opo kekarepanmu..
            C                Am
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
        F                    G
  aku lilo.. senajan atiku gelo..
               (C)
  yo wis wis yo wis..

Musik : C Em F Em
        F Dm G..
        F G -C G..

C              F
tak rewangi.. urip rekoso..
  G                     C
koyo koyo nganti lali dino..
Dm             Em
nanging.. kowe mung gawe gelo..
     F             G   F G
ngelarani.. atiku iki..

C            F
sabendino.. aku nerimo..
  G                   C
senajan aku kok sio-sio..
Dm              Em
nanging.. yen terus koyongene..
     F                    G
sopo wonge.. sing kuat atine..

Int. C F G C

Reff :
 -G         C                Am
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
          F                 G
  tak turuti.. opo kekarepanmu..
            C                Am
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
        F                    G
  aku lilo.. senajan atiku gelo..

                C                Am
  yo wis wis yo wis wis sak karepmu..
          F                 G
  tak turuti.. opo kekarepanmu..
            C                Am
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
        F                    G
  aku lilo.. senajan atiku gelo..
                C
  yo wis wis yo wis..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..F#m..Em A D..
        D..F#m..Em A..

D              G
tak rewangi.. urip rekoso..
  A                     D
koyo koyo nganti lali dino..
Em             F#m
nanging.. kowe mung gawe gelo..
     G             A  G A
ngelarani.. atiku iki..

D            G
sabendino.. aku nerimo..
  A                   D
senajan aku kok sio-sio..
Em              F#m
nanging.. yen terus koyongene..
     G                    A
sopo wonge.. sing kuat atine..

Int. D G A D

Reff :
 -A         D                Bm
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
          G                 A
  tak turuti.. opo kekarepanmu..
            D                Bm
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
        G                    A
  aku lilo.. senajan atiku gelo..
               (D)
  yo wis wis yo wis..

Musik : D F#m G F#m
        G Em A..
        G A -D A..

D              G
tak rewangi.. urip rekoso..
  A                     D
koyo koyo nganti lali dino..
Em             F#m
nanging.. kowe mung gawe gelo..
     G             A   G A
ngelarani.. atiku iki..

D            G
sabendino.. aku nerimo..
  A                   D
senajan aku kok sio-sio..
Em              F#m
nanging.. yen terus koyongene..
     G                    A
sopo wonge.. sing kuat atine..

Int. D G A D

Reff :
 -A         D                Bm
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
          G                 A
  tak turuti.. opo kekarepanmu..
            D                Bm
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
        G                    A
  aku lilo.. senajan atiku gelo..

                D                Bm
  yo wis wis yo wis wis sak karepmu..
          G                 A
  tak turuti.. opo kekarepanmu..
            D                Bm
  yo wis yo wis wis sak karepmu..
        G                    A
  aku lilo.. senajan atiku gelo..
                D
  yo wis wis yo wis..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Yo Wis Yo Wis


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •