Kunci Gitar Didi Kempot - Pati Isin

Transpose:
Intro : Am F E E7..E

  Am
banyu ning mripatku 
 E
iki rasane wes garing
   Dm
ngeluhke sliramu 
         Am
sing wes lungo ora eling
Dm
tak rewangi ngalah 
       Am
nganti awak iki gering
        F
nanging kowe malah lungo 
E            E7..
tanpo weling..

   Am
mbiyen nyambung tresno
    E
tak rewangi pati isin
   Dm
ra tak nyono 
       Am
kowe natoni batin
 Dm
atiku nelongso
      Am
saben nyawang cincin kawin
      F        E
janji setyo ilang
    Am
kegowo angin..

Int. Am..Dm..E..Am..

Reff :
     Dm
  atiku ke iris iris
    Am
  rasane ning mbatin nangis
         E
  bareng ngerti 
               Am
  janjimu kuwi mung lamis..

  Int. Dm E Am

         Dm
  mbiyen omonganmu manis
    Am
  saiki tresnamu kalis
      E
  opo iki 
             Am
  pancen wis ginaris..

#)
  E  
  aku nelongso
       F
  ning ngopo tresnamu teko
    E                   Am
  kebangeten saiki ning aku tego..

Musik : Am..E..Dm G E-F-E..
        Am..E..Dm G Am E..

  Am
banyu ning mripatku 
 E
iki rasane wes garing
   Dm
ngeluhke sliramu 
         Am
sing wes lungo ora eling
Dm
tak rewangi ngalah 
       Am
nganti awak iki gering
        F
nanging kowe malah lungo 
 E
tanpo weling..

   Am
mbiyen nyambung tresno
    E
tak rewangi pati isin
   Dm
ra tak nyono 
       Am
kowe natoni batin
Dm
atiku nelongso
  Am
saben nyawang cincin kawin
      F      E
janji setyo ilang
    Am
kegowo angin..

Int. Am..Dm..E..Am..

Reff :
     Dm
  atiku ke iris iris
    Am
  rasane ning mbatin nangis
         E
  bareng ngerti 
               Am
  janjimu kuwi mung lamis..

  Int. Dm E Am

         Dm
  mbiyen omonganmu manis
    Am
  saiki tresnamu kalis
      E
  opo iki 
             Am
  pancen wis ginaris..

#)
  E  
  aku nelongso
       F
  ning ngopo tresnamu teko
    E                   Am
  kebangeten saiki ning aku tego..
         E              Am
  kebangeten saiki ning aku tego..

Chord Didi Kempot - Pati Isin


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •