Kunci Gitar Didi Kempot - Banjir

Transpose:
Intro : F..C..G..C..G.. 

 C                    F
Udan udan udan udan sayang
  G                  C   (C-Dm-Em)
Wengi iki udan koyo ngene..
F         G       C   -G/B Am
..Udan deres aku dewe..
D             G      Dm G
..Aku adem tanpo kowe..

*)
 C                    F
Adem panas awaku cah ayu
  G                    C       (C-Dm-Em)
Rasane neng balung nganti ngilu..
F       G       C   -G/B Am
..Opo kowe ra kelingan..
F       G      C
..Karo aku iki sayang

Reff:
     C
  Banjir oh banjir
        F
  udan deres wengi iki
    G
  Adem oh adem
                   C
  ora ono sing ngancani
     C
  Banjir oh banjir
         F
  adem tenan awak iki
       F        C
  Ning kene dewekan
          G         C
  kowe ra gelem ngancani

Musik : F C G C G
        C..F..G..C..  
        F G C Am D..G Dm G

*)
 C                    F
Adem panas awaku cah ayu
  G                    C       (C-Dm-Em)
Rasane neng balung nganti ngilu..
F       G       C   -G/B Am
..Opo kowe ra kelingan..
F       G      C
..Karo aku iki sayang

Reff:
     C
  Banjir oh banjir
        F
  udan deres wengi iki
    G
  Adem oh adem
                   C
  ora ono sing ngancani
     C
  Banjir oh banjir
         F
  adem tenan awak iki
       F        C
  Ning kene dewekan
          G         C
  kowe ra gelem ngancani

     C
  Banjir oh banjir
        F
  udan deres wengi iki
    G
  Adem oh adem
                   C
  ora ono sing ngancani
     C
  Banjir oh banjir
         F
  adem tenan awak iki
       F        C
  Ning kene dewekan
          G         C
  kowe ra gelem ngancani

     C
  Banjir oh banjir
        F
  udan deres wengi iki
    G
  Adem oh adem
                   C
  ora ono sing ngancani
     C
  Banjir oh banjir
         F
  adem tenan awak iki
       F        C
  Ning kene dewekan
          G         C   F G C
  kowe ra gelem ngancani...

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#..A#..F..A#..F..

 A#                   D#
Udan udan udan udan sayang
  F                  A#  A#-Cm-Dm 
Wengi iki udan koyo ngene..
D#        F       A# -F/A -Gm
..Udan deres aku dewe..
C             F      Cm F
..Aku adem tanpo kowe..

*)
 A#                   D#
Adem panas awaku cah ayu
  F                    A#      A#-Cm-Dm 
Rasane neng balung nganti ngilu..
D#      F       A# -F/A -Gm
..Opo kowe ra kelingan..
D#      F      A#
..Karo aku iki sayang

Reff:
     A#
  Banjir oh banjir 
        D#
  udan deres wengi iki
    F
  Adem oh adem 
                   A#
  ora ono sing ngancani
     A#
  Banjir oh banjir 
         D#
  adem tenan awak iki
       D#       A#
  Ning kene dewekan 
          F         A#
  kowe ra gelem ngancani

Musik : D# A# F A# F
        A#..D#..F..A#..
        D# F A# Gm C..F Cm F
 
*)
 A#                   D#
Adem panas awaku cah ayu
  F                    A#      A#-Cm-Dm 
Rasane neng balung nganti ngilu..
D#      F       A# -F/A -Gm
..Opo kowe ra kelingan..
D#      F      A#
..Karo aku iki sayang

Reff:
     A#
  Banjir oh banjir 
        D#
  udan deres wengi iki
    F
  Adem oh adem 
                   A#
  ora ono sing ngancani
     A#
  Banjir oh banjir 
         D#
  adem tenan awak iki
       D#       A#
  Ning kene dewekan 
          F         A#
  kowe ra gelem ngancani

     A#
  Banjir oh banjir 
        D#
  udan deres wengi iki
    F
  Adem oh adem 
                   A#
  ora ono sing ngancani
     A#
  Banjir oh banjir 
         D#
  adem tenan awak iki
       D#       A#
  Ning kene dewekan 
          F         A#
  kowe ra gelem ngancani

     A#
  Banjir oh banjir 
        D#
  udan deres wengi iki
    F
  Adem oh adem 
                   A#
  ora ono sing ngancani
     A#
  Banjir oh banjir 
         D#
  adem tenan awak iki
       D#       A#
  Ning kene dewekan 
          F         A#  D# F A#
  kowe ra gelem ngancani...

Chord Didi Kempot - Banjir


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •