Kunci Gitar Didi Kempot - Kangen Turu

Transpose:
Intro : C G C..  
 
                  C
nginepo senajan sewengi
               Dm
meremo ning ndodo iki
           G     
kancanono aku 
             G
ben ilang kangenku
        C     G
suwe ra ketemu..

               C
nginepo ning kutho iki
                Dm
seprene aku ngenteni
                  G
yen sih nduwe tresno
               G
senajan mung sedelo 
     C
aku uwis lilo..

Reff :
         C7        F
  adem koyo wong kemulan salju
                  C
  opo kowe ra ngerti karepku
                      F         
  yen wes merem tinggalen awakku
             G     C     G
  tak nggone sangu turuku..

Musik : C G G C
        C G F G C G

                  C
nginepo senajan sewengi
               Dm
meremo ning ndodo iki
          G     
kancanono aku 
            G
ben ilang kangenku
        C     G
suwe ra ketemu..

               C
nginepo ning kutho iki
                Dm
seprene aku ngenteni
              G
yen sih nduwe tresno
               G
senajan mung sedelo 
     C
aku uwis lilo..

Reff :
         C7        F
  adem koyo wong kemulan salju
                  C
  opo kowe ra ngerti karepku
                      F         
  yen wes merem tinggalen awakku
             G     C      
  tak nggone sangu turuku..

         C7        F
  adem koyo wong kemulan salju
                  C
  opo kowe ra ngerti karepku
                      F         
  yen wes merem tinggalen awakku
             G     C      
  tak nggone sangu turuku..

Outro : C G G C

Chord Didi Kempot - Kangen Turu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •