Kunci Gitar Didi Kempot - Neng Ngawi

Transpose:
Intro : C Em F..Dm..G.. 
        F G Em Am
        F G C G..

      C           F      C
srengenge padhangono ati iki
       Am                     Em
singkirno mendung sing ning langit kuwi
    F           G        Em           Am
aku kepingin nyawang senajan mung sedelo
     F         Dm       G    Dm  G
isih neng kene opo uwis lungo..

     C            F          C
rembulan sing ono ing langit biru
     Am                    Em
kancanono aku wong sing nandang rindu
   F            G      Em         Am
gandengen tanganku aku pingin ketemu
    F         G       C
ben mari roso kangene atiku..

Int. Am..Em..F..Am..
     Am..Em..F G C G..

Reff :
         C         Em     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm             G   
  jnajine tansah ntresnani

  Int. F G C G

         F         Dm     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm         G
  janjimu jare ra lali

    F      G    Em           Am
  naliko semono kowe pamit lungo
         F          G        C
  neng kene neng prapatan kartonyono..

[featuring]
     C         F        C
neng kene aku ora cidro janji
       Am                  Em
nganti mati sumpah aku ora lali
F          G          Em      Am
nduwe roso kangen aku yo isih seneng
     F        G           C
neng kene aku pingin urip bareng..

Int. Am..Em..F..Am..
     Am..Em..F G C G.. 

Reff :
         C         Em     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm             G   
  jnajine tansah ntresnani

  Int. F G C G

         F         Dm     F
  neng kene neng kutho ngawi
       Dm         G
  janjimu jare ra lali

    F      G    Em           Am
  naliko semono kowe pamit lungo
         F          G        C
  neng kene neng prapatan kartonyono..
    F      G    Em           Am
  naliko semono kowe pamit lungo
         F          G        C
  neng kene neng prapatan kartonyono..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : B D#m E..C#m..F#.. E F# D#m G#m E F# B F#.. B E B srengenge padhangono ati iki G#m D#m singkirno mendung sing ning langit kuwi E F# D#m G#m aku kepingin nyawang senajan mung sedelo E C#m F# C#m F# isih neng kene opo uwis lungo.. B E B rembulan sing ono ing langit biru G#m D#m kancanono aku wong sing nandang rindu E F# D#m G#m gandengen tanganku aku pingin ketemu E F# B ben mari roso kangene atiku.. Int. G#m..D#m..E..G#m.. G#m..D#m..E F# B F#.. Reff : B D#m E neng kene neng kutho ngawi C#m F# jnajine tansah ntresnani Int. E F# B F# E C#m E neng kene neng kutho ngawi C#m F# janjimu jare ra lali E F# D#m G#m naliko semono kowe pamit lungo E F# B neng kene neng prapatan kartonyono.. [featuring] B E B neng kene aku ora cidro janji G#m D#m nganti mati sumpah aku ora lali E F# D#m G#m nduwe roso kangen aku yo isih seneng E F# B neng kene aku pingin urip bareng.. Int. G#m..D#m..E..G#m.. G#m..D#m..E F# B F#.. Reff : B D#m E neng kene neng kutho ngawi C#m F# jnajine tansah ntresnani Int. E F# B F# E C#m E neng kene neng kutho ngawi C#m F# janjimu jare ra lali E F# D#m G#m naliko semono kowe pamit lungo E F# B neng kene neng prapatan kartonyono.. E F# D#m G#m naliko semono kowe pamit lungo E F# B neng kene neng prapatan kartonyono..

Chord Didi Kempot - Neng Ngawi


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •