Kunci Gitar Didi Kempot - Gembok Ilang Kuncine

Transpose:
Intro : G..Em..C..G..
        Am..Em..Am D G..  

G            Em
gembok ilang kuncine
        C             G
aduh simbok.. iki kepiye..
       Em                  Am
sing wedok nongas nangis wae
       D                     D  Am D
sing lanang neng ngendi lungane..

G             Em
kunci gemboke ilang
         C             G
aduh pak'e.. pak'e kelangan..
       Em               Am
sing lanang ora doyan mangan
        D           G
songgo uang bojone ilang..

         G            D
(digondol sing gede duwur)
          D           G
(dijak numpak kapal mabur)
       G        D
(ciloko alias kojor)
           D                   G
sing ditinggal mlungker neng kasur..

Int. Em..Bm..D..G..

Reff :
          Am            D
  uwis nduwe kok isih pengen
             G           Em
  mbok yo nyebut opo ra isin
         Am            D
  jarene pengen sing gedhe
         D           G
  sing gedhe kuwi apane..

          Am              D
  uwis nduwe kok isih nglirik
          G          Em
  ngono kuwi yo ora apik
      Am               D
  jarene pengen sing cilik
         D           G  D
  sing cilik kuwi apane..

Musik : G..Em..C..G..
        Em..Am..D..Am..D..

[prolog]
wah, ha sing dipengeni opo meneh to? 
ha mengko sing cilik, yo iso dadi gede
ha sing gede yo mengko biso dadi cilik 
hayo percoyo po ra?

G             Em
kunci gemboke ilang
         C           G
aduh pak'e pak'e kelangan
       Em               Am
sing lanang ora doyan mangan
        D           G
songgo uang bojone ilang..

         G            D
(digondol sing gede duwur)
          D           G
(dijak numpak kapal mabur)
       G        D
(ciloko alias kojor)
           D                   G
sing neng omah mlungker neng kasur..

Int. Em..Bm..D..G..

Reff :
          Am            D
  uwis nduwe kok isih pengen
             G           Em
  mbok yo nyebut opo ra isin
         Am            D
  jarene pengen sing gedhe
         D           G
  sing gedhe kuwi apane..

          Am              D
  uwis nduwe kok isih nglirik
          G          Em
  ngono kuwi yo ora apik
      Am               D
  jarene pengen sing cilik
         D          (G)   
  sing cilik kuwi apane..

Outro : G..Em..C..G..
        Am..Em..Am D G..

[prolog]
sing gede iso dadi cilik
sing cilik iso dadi gede
wah wong urip pancen repot
yo uwis lah..

Chord Didi Kempot - Gembok Ilang Kuncine


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •