Kunci Gitar Didi Kempot - Kangening Ati

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C..Em..F..C..
        Dm G C Am
        Dm G C..G..

    C               Em
sewengi aku ora.. biso turu..
   F        G     C
klisikan atiku.. ora karuan..
Dm          G
mung tansah kelingan..
C             Am
 kelingan esemmu..
Dm       D      G
nalikane ketemu.. sliramu..

Int. Dm G

    C                Em
sedino rasane.. koyo setahun..
     F             G         C
rino lan wengi mung.. tansah ngalamun..
Dm           G
wis tak lali lali..
C          Am
ora biso lali..
Dm         G        C      
malah cumanthel ono ing ati..

Int. Dm G C Am
     Dm G C..

Reff :
   Em
 kangening atiku..
          Am
 yen adoh karo sliramu..
      F          G        C
 wong ayu.. kekantilaning atiku..

 Em
 mesemo yo nimas..
     Am
 sak ithik aku wes lego..
        F         D             G
 kanggo nambani.. kangenku ning dodo..

 F       G            C    Am
   rungokno swaraning ati..ku..
 Dm        G          C
   mung tansah pingin ketemu..
 F       G      C           Am
   rungokno getaring jantung..ku..
 Dm      G          C
   kangenku yo mung.. sliramu..

Musik : C..Dm..G..C..   
        A..Dm..G..C..
        
    C                Em
sedino rasane.. koyo setahun..
     F             G         C
rino lan wengi mung.. tansah ngalamun..
Dm           G
wis tak lali lali..
C          Am
ora biso lali..
Dm         G        C      
malah cumanthel ono ing ati..

Int. Dm G C Am
     Dm G C..

Reff :
   Em
 kangening atiku..
      Am
 yen adoh karo sliramu..
      F       G          C
 wong ayu.. kekantilaning atiku..

   Em
 mesemo yo nimas..
     Am
 sak ithik aku wes lego..
        F         D             G
 kanggo nambani.. kangenku ning dodo..

 F       G            C    Am
   rungokno swaraning ati..ku..
 Dm        G          C
   mung tansah pingin ketemu..
 F       G      C           Am
   rungokno getaring jantung..ku..
 Dm      G           C   
   kangenku yo mung.. sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..Gm..G#..D#..
        Fm Bb D# Cm
        Fm Bb D#..Bb..

    D#              Gm
sewengi aku ora.. biso turu..
   G#       Bb    D#
klisikan atiku.. ora karuan..
Fm          Bb
mung tansah kelingan..
D#            Cm
 kelingan esemmu..
Fm       F      Bb
nalikane ketemu.. sliramu..

Int. Fm Bb

    D#               Gm
sedino rasane.. koyo setahun..
     G#            Bb        D#
rino lan wengi mung.. tansah ngalamun..
Fm           Bb
wis tak lali lali..
D#         Cm
ora biso lali..
Fm         Bb       D#     
malah cumanthel ono ing ati..

Int. Fm Bb D# Cm
     Fm Bb D#..

Reff :
   Gm
 kangening atiku..
          Cm
 yen adoh karo sliramu..
      G#         Bb       D#
 wong ayu.. kekantilaning atiku..

 Gm
 mesemo yo nimas..
     Cm
 sak ithik aku wes lego..
        G#        F             Bb
 kanggo nambani.. kangenku ning dodo..

 G#      Bb           D#   Cm
   rungokno swaraning ati..ku..
 Fm        Bb         D#
   mung tansah pingin ketemu..
 G#      Bb     D#          Cm
   rungokno getaring jantung..ku..
 Fm      Bb         D#
   kangenku yo mung.. sliramu..

Musik : D#..Fm..Bb..D#..
        C..Fm..Bb..D#..
        
    D#               Gm
sedino rasane.. koyo setahun..
     G#            Bb        D#
rino lan wengi mung.. tansah ngalamun..
Fm           Bb
wis tak lali lali..
D#         Cm
ora biso lali..
Fm         Bb       D#     
malah cumanthel ono ing ati..

Int. Fm Bb D# Cm
     Fm Bb D#..

Reff :
   Gm
 kangening atiku..
      Cm
 yen adoh karo sliramu..
      G#      Bb         D#
 wong ayu.. kekantilaning atiku..

   Gm
 mesemo yo nimas..
     Cm
 sak ithik aku wes lego..
        G#        F             Bb
 kanggo nambani.. kangenku ning dodo..

 G#      Bb           D#   Cm
   rungokno swaraning ati..ku..
 Fm        Bb         D#
   mung tansah pingin ketemu..
 G#      Bb     D#          Cm
   rungokno getaring jantung..ku..
 Fm      Bb          D#..
   kangenku yo mung.. sliramu..

Chord Didi Kempot - Kangening Ati


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •