Kunci Gitar Didi Kempot - Nganti Kuru

Transpose:
Didi Kempot - Nganti Kuru

Intro : Em B D A C G A D.. G nelangsane.. C G atiku yen kelingan D marang sliramu.. C D telung tahun lawase C D nggonku ngenteni kowe G D nganti kuru.. G C kabeh konco wes ngerti G D yen kowe kuwi duwekku C D nanging opo salahku C D kowe ninggalke aku G tanpo weneh warto.. Reff : C senajan aku wong ora nduwe D G nanging ojo di ece Em Am kowe mbiyen piye janjine D G kok dadi koyo ngene.. C remuk jroning atiku iki D G kowe mblenjani janji Em Am selawase uripku iki D G aku ra bakal lali.. Musik: G..D..A.. C..G Em A..D.. G C kabeh konco wes ngerti G D yen kowe kuwi duwekku C D nanging opo salahku C D kowe ninggalke aku G tanpo weneh warto.. Reff : C senajan aku wong ora nduwe D G nanging ojo di ece Em Am kowe mbiyen piye janjine D G kok dadi koyo ngene.. C remuk jroning atiku iki D G kowe mblenjani janji Em Am selawase uripku iki D G aku ra bakal lali.. Em Am selawase uripku iki D G aku ra bakal lali.. Outro : G
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Nganti Kuru


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •