Kunci Gitar Didi Kempot - Lindu

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C G Am Em
        F C G..
        Am Em F Em
        Dm G C G

  C        G
remuk.. ambrol.. 
     Am        Em
uwis malih wujude
 F      C
omahe ilang
          G
ilang sak isine..

  C        G
boto sing abang
     Am        Em
soyo ceto wernane
  F        C
tetesing getih
         G
ing kono kene..

      Dm       G
jerit suoro tangis 
     C         Am
bayi kangen ibune
           F
sing wis sedo 
       G          C     G
pener ono neng sandinge..

  C       G
tetesing eluh 
    Am         Em
ora biso di bendung
  F      C
bebasan udan 
           G
sing tanpo mendung..

  C          G
lemah sing garing 
        Am          Em
bengkah ing wanci enjing
  F          C
sopo sing ra nggrantes 
           G
nangis ing batin..

      Dm       G
jerit suoro tangis 
     C         Am
bayi kangen ibune
           F
sing wis sedo 
       G          C
pener ono neng sandinge..

       Dm       G       C      Am
enjing kang.. sepi, tekane.. kuwi
   Dm           G          C
lindu sing gawe nangising ati..

Int. F G Em Am
     Dm G C G..C..

Reff :
    G                 C
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       F                G         C
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    G       G-E          Am
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        F            G          C    G
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

  C        G
remuk.. ambrol.. 
     Am        Em
uwis malih wujude
 F      C
omahe ilang
          G
ilang sak isine..

  C        G
boto sing abang
     Am        Em
soyo ceto wernane
  F        C
tetesing getih
         G
ing kono kene..

      Dm       G
jerit suoro tangis 
     C         Am
bayi kangen ibune
           F
sing wis sedo 
       G          C
pener ono neng sandinge..

Int. F G Em Am
     Dm G C G..C..

Reff :
    G                 C
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       F                G         C
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    G       G-E          Am 
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        F            G      C
 dino setu sing gawe nangis batinku..
        F            G          C
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G D A..
        Bm F#m G F#m
        Em A D A

  D        A
remuk.. ambrol.. 
     Bm        F#m
uwis malih wujude
 G      D
omahe ilang
          A
ilang sak isine..

  D        A
boto sing abang
     Bm        F#m
soyo ceto wernane
  G        D
tetesing getih
         A
ing kono kene..

      Em       A
jerit suoro tangis 
     D         Bm
bayi kangen ibune
           G
sing wis sedo 
       A          D     A
pener ono neng sandinge..

  D       A
tetesing eluh 
    Bm         F#m
ora biso di bendung
  G      D
bebasan udan 
           A
sing tanpo mendung..

  D          A
lemah sing garing 
        Bm          F#m
bengkah ing wanci enjing
  G          D
sopo sing ra nggrantes 
           A
nangis ing batin..

      Em       A
jerit suoro tangis 
     D         Bm
bayi kangen ibune
           G
sing wis sedo 
       A          D
pener ono neng sandinge..

       Em       A       D      Bm
enjing kang.. sepi, tekane.. kuwi
   Em           A          D
lindu sing gawe nangising ati..

Int. G A F#m Bm
     Em A D A..D..

Reff :
    A                 D
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       G                A         D
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    A       A-F#/Bb      Bm
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        G            A          D    A
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

  D        A
remuk.. ambrol.. 
     Bm        F#m
uwis malih wujude
 G      D
omahe ilang
          A
ilang sak isine..

  D        A
boto sing abang
     Bm        F#m
soyo ceto wernane
  G        D
tetesing getih
         A
ing kono kene..

      Em       A
jerit suoro tangis 
     D         Bm
bayi kangen ibune
           G
sing wis sedo 
       A          D
pener ono neng sandinge..

Int. G A F#m Bm
     Em A D A..D..

Reff :
    A                 D
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       G                A         D
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    A       A-F#/Bb      Bm 
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        G            A      D
 dino setu sing gawe nangis batinku..
        G            A          D
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

Chord Didi Kempot - Lindu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •