Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tirtonadi (New Version)

Transpose:
Intro : Dm G C F Dm E Am E-E Am Am nalikane ing tirtonadi E ngenteni tekane bis wayah wengi Dm tanganmu tak kanti E kowe ngucap janji Am E lungo mesti bali…. Am rasane ngitung nganti lali E wis pirang tahun anggonku ngenteni Dm ngenteni tekamu E ning kene tak tunggu Am nganti sak elingmu.. E mongso rendeng wis ganti ketigo Am opo kowe ra kroso... E yen kowe isih seneng lan tresno Am kudune kowe kroso.. Am nalikane ing tirtonadi E ngenteni tekane bis wayah wengi Dm tanganmu tak kanti E kowe ngucap janji Am lungo mesti bali…. Int. E Am E Am.. Reff: Am wis suwe, wis suwe, wis suwe Dm kangen sing tak rasakke.. E rasane, rasane, rasane Am E rasane.. koyo ngene…. Am A ning kene, ning kene, ning kene Dm aku ngenteni kowe.. Am E aku kangen, kangenku mung Am F-F-F-F Am kanggo kowe.. Am rasane ngitung nganti lali E wis pirang tahun anggonku ngenteni Dm ngenteni tekamu E ning kene tak tunggu Am nganti sak elingmu.. Int. E Am E Am.. Reff: Am wis suwe, wis suwe, wis suwe Dm kangen sing tak rasakke E rasane, rasane, rasane Am E rasane koyo ngene…. Am A ning kene, ning kene, ning kene Dm aku ngenteni kowe.. Am E aku kangen, kangenku mung Am F-F-F-F Am kanggo kowe.. Am nalikane ing tirtonadi E ngenteni tekane bis wayah wengi Dm tanganmu tak kanti E kowe ngucap janji Am E lungo mesti bali…. Am rasane ngitung nganti lali E wis pirang tahun anggonku ngenteni Dm ngenteni tekamu E ning kene tak tunggu Am nganti sak elingmu.. E mongso rendeng wis ganti ketigo Am opo kowe ra kroso... E yen kowe isih seneng lan tresno Am kudune kowe kroso.. Outro : Am nalikane ing tirtonadi…..

Chord Didi Kempot - Terminal Tirtonadi (New Version)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •