Kunci Gitar Didi Kempot - Isin Isin

Transpose:
Intro : G D D G
        G C Am D..
        G D D G
        G C D G D-G

G           D
konco-konco wis do ngerti
D           G
kowe suwe dadi pacarku
G              D
nggumun banget mikirake
D               G         D
lha kok mung ngene dadine..

Reff :
         G       D
  uwis tau tak cucup pipimu
       D           G
  uwis tau tak rangkul pundakmu
           G          C
  ngopo to i es i en  i-es-i-en
        G          D            G  D
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..

G              D
yen kencan wes bola bali
D             G
tak etung meh saben mbengi
G              D
nggumun banget mikirake
D               G         D
lha kok mung ngene dadine..

Reff :
         G       D
  uwis tau tak cucup pipimu
       D           G
  uwis tau tak rangkul pundakmu
           G          C
  ngopo to i es i en -i-es-i-en
        G          D            G  D
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..

Musik : G D D G
        G C Am D..
        G D D G
        G C D G D-G

G           D
konco-konco wis do ngerti
D           G
kowe suwe dadi pacarku
G              D
nggumun banget mikirake
D               G         D
lha kok mung ngene dadine..

Reff :
         G       D
  uwis tau tak cucup pipimu
       D           G
  uwis tau tak rangkul pundakmu
           G          C
  ngopo to i es i en  i-es-i-en
        G          D            G  D
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..

G              D
yen kencan wes bola bali
D             G
tak etung meh saben mbengi
G              D
nggumun banget mikirake
D               G         D
lha kok mung ngene dadine..

Reff :
         G       D
  uwis tau tak cucup pipimu
       D           G
  uwis tau tak rangkul pundakmu
           G          C
  ngopo to i es i en -i-es-i-en
        D          D            G   
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..
        D          D           (G) 
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..

Int. G D D G
     G D D G D
        
Reff :
         G       D
  uwis tau tak cucup pipimu
       D           G
  uwis tau tak rangkul pundakmu
           G          C
  ngopo to i es i en  i-es-i-en
        D          D            G   
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..
        G          D            G  
  isin-isin nyeluk sayang mbek aku..
        C   D                    (G)
  isin-isin.. nyeluk sayang mbek aku..

Outro : G..D G
        D G G-G

Chord Didi Kempot - Isin Isin


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •