Kunci Gitar Didi Kempot - Cemoro Sewu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am G
        F G C

C     G   Am       G
se..nenge.. seneng atiku
F    Em      Dm     G
 kowe.. ning sandingku
C     G  Am    G
ra..sane.. tekaning ati
F    Em       Dm     G
 kowe.. gelem ngancani..

Em                  Am  G
 kancanono.. aku kancanono
 F        Dm       G
ojo lungo.. aku kancanono..

Reff :
 C      G        Am
 ning.. cemoro sewu
 G         F
 kowe lan aku
    Em        Dm      G
 runtuk sak suwene wektu..

 C    G         Am
 gambare godong waru
 G          F
 ning watu iki
  Em        Dm   G C G
 isih tekan sai..ki..

C    G  Am       G
a..deme.. kabute sore
F        Em          Dm G
 ngancek wengi sing awe awe
C     G   Am           G
se..limut.. kandel ing pedut
F      Em       Dm G
 howo adem soyo njegut..

Em                  Am  G
 kancanono.. aku kancanono
 F        Dm        G
ojo lungo.. aku kancanono..

Musik : C G Am G
        F Em Dm G
        C G Am G
        F Em Dm G C

Reff :
 C      G        Am
 ning.. cemoro sewu
 G          F
  kowe lan aku
    Em        Dm      G
 runtuk sak suwene wektu..

 C      G         Am
 gam..bare godong waru
 G          F
 ning watu iki
  Em        Dm   G
 isih tekan sai..ki..

 C      G        Am
 ning.. cemoro sewu
 G          F
  kowe lan aku
    Em        Dm      G
 runtuk sak suwene wektu..

 C    G         Am
 gambare godong waru
 G          F
 ning watu iki
  Em        Dm   G
 isih tekan sai..ki..
       (C)
 o uwo uwo..

Outro : C G Am G
        F Em Dm G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm A
        G A D

D     A   Bm       A
se..nenge.. seneng atiku
G    F#m     Em     A
 kowe.. ning sandingku
D     A  Bm    A
ra..sane.. tekaning ati
G    F#m      Em     A
 kowe.. gelem ngancani..

F#m                 Bm  A  
 kancanono.. aku kancanono
 G        Em       A   
ojo lungo.. aku kancanono..

Reff :
 D      A        Bm
 ning.. cemoro sewu
 A         G
 kowe lan aku
    F#m       Em      A
 runtuk sak suwene wektu..

 D    A         Bm
 gambare godong waru
 A          G
 ning watu iki
  F#m       Em   A  D  A
 isih tekan sai..ki..

D    A  Bm       A
a..deme.. kabute sore
G        F#m         Em  A
 ngancek wengi sing awe awe
D     A   Bm           A
se..limut.. kandel ing pedut
G      F#m      Em  A
 howo adem soyo njegut..

F#m                 Bm  A  
 kancanono.. aku kancanono
 G        Em        A   
ojo lungo.. aku kancanono..

Musik : D A Bm A
        G F#m Em A
        D A Bm A
        G F#m Em A D

Reff :
 D      A        Bm
 ning.. cemoro sewu
 A          G
  kowe lan aku
    F#m       Em      A
 runtuk sak suwene wektu..

 D      A         Bm
 gam..bare godong waru
 A          G
 ning watu iki
  F#m       Em   A
 isih tekan sai..ki..

 D      A        Bm
 ning.. cemoro sewu
 A          G
  kowe lan aku
    F#m       Em      A
 runtuk sak suwene wektu..

 D    A         Bm
 gambare godong waru
 A          G
 ning watu iki
  F#m       Em   A
 isih tekan sai..ki..
       (D)
 o uwo uwo..

Outro : D A Bm A
        G F#m Em A D
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Cemoro Sewu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •