Kunci Gitar Didi Kempot - Serabi Ayu

Transpose:
Intro : Dm G C Am 
        Dm G C G-G

         C                          G
pingin jajan yen wes cocok ojo ngenyang
      G                       C  C7
bayarane yen iso jo nganti kurang
           F
sing tak suwun ojo koyo mengkono
      C          D           G
ora becik gawe rugine wong liyo..

        C                    G
serabi ayu tengahe ono cokelate
        G                        C  C7
uenak tenan akeh sing podo nyatakke
      F
aku dewe mangan pisan ketagihan
          C            G           C
pingin nambah wong rasane uenak tenan..

Int. Dm G C Am
     Dm G C C7

Reff :
         F                     C
 serabi ayu anane ning kutho solo
       G                       C C7
 ati gelo tiwas teko ra ngrasakno
          F                       C
 monggo sami monggo sami do ngincipi
           G                      C
 serabine ayu bukak sore nganti bengi

#)
            G                  C
 bakule serabi ayu, akeh langganane
              G                      C G
 kesengsem atiku nyawang rupane sing ayu..

Musik : C..G..G..C C7
        F..F..C D G..

        C                    G
serabi ayu tengahe ono cokelate
        G                        C  C7
uenak tenan akeh sing podo nyatakke
      F
aku dewe mangan pisan ketagihan
          C            G           C
pingin nambah wong rasane uenak tenan..

Int. Dm G C Am
     Dm G C C7

Reff :
         F                     C
 serabi ayu anane ning kutho solo
       G                       C  C7
 ati gelo tiwas teko ra ngrasakno
          F                       C
 monggo sami monggo sami do ngincipi
           G                      C
 serabine ayu bukak sore nganti bengi

#)
            G                  C
 bakule serabi ayu, akeh langganane
              G                      C
 kesengsem atiku nyawang rupane sing ayu..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm C F Dm 
        Gm C F C-C

         F                          C
pingin jajan yen wes cocok ojo ngenyang
      C                      F   F7
bayarane yen iso jo nganti kurang
           Bb
sing tak suwun ojo koyo mengkono
      F          G           C
ora becik gawe rugine wong liyo..

        F                    C
serabi ayu tengahe ono cokelate
        C                        F  F7
uenak tenan akeh sing podo nyatakke
      Bb
aku dewe mangan pisan ketagihan
          F            C           F
pingin nambah wong rasane uenak tenan..

Int. Gm C F Dm
     Gm C F F7

Reff :
         Bb                    F
 serabi ayu anane ning kutho solo
       C                       F  F7
 ati gelo tiwas teko ra ngrasakno
          Bb                      F
 monggo sami monggo sami do ngincipi
           C                      F
 serabine ayu bukak sore nganti bengi

            C                  F
 bakule serabi ayu, akeh langganane
              C                      F  C
 kesengsem atiku nyawang rupane sing ayu..

Musik : F..C..C..F F7
        Bb..Bb..F G C..

        F                    C
serabi ayu tengahe ono cokelate
        C                        F  F7
uenak tenan akeh sing podo nyatakke
      Bb
aku dewe mangan pisan ketagihan
          F            C           F
pingin nambah wong rasane uenak tenan..

Int. Gm C F Dm
     Gm C F F7

Reff :
         Bb                    F
 serabi ayu anane ning kutho solo
       C                       F  F7
 ati gelo tiwas teko ra ngrasakno
          Bb                      F
 monggo sami monggo sami do ngincipi
           C                      F
 serabine ayu bukak sore nganti bengi

            C                  F
 bakule serabi ayu, akeh langganane
              C                      F
 kesengsem atiku nyawang rupane sing ayu..

Outro : F

Chord Didi Kempot - Serabi Ayu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •