Kunci Gitar Didi Kempot - Bermalam

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C..G..C D G..
        C..G..C D G..

                  Am
rasane ning sirah nggandul
      C                      D
yen kelingan sumini anake yu mul
G                  Am
 tak rewangi kerjo lembur
         C                   D
ra tak nyono saiki kok malah ucul
C                  G
 sumini ngelalekke aku
C            Bm
 biyen piye janjimu
      C
tresnamu tresno tresnonan
      Am           D
jebul ora tresno tenanan..

G                Am
 segane wes dadi bubur
     C                D
loro ati rasane atiku ajur
G                 Am
 adus mung kari anduk'e
       C                    D 
jare tulus tresnane kok koyongene
C               G
 sumini ngapusi aku
C              Bm
 nyuwek-nyuwek atiku
      C
tresnamu tresno tresnonan
      Am
jebul ra tresno tenanan
    C       D        G
sumini anak'e yu mul bermalam..

Int. C..G..C D G..

Reff :
                   C
 aku nganti koyo macan ompong
 D                   G
  ngelamun koyo wong bengong
 Em                      Am
  semendhe ning ngisor waru doyong
 D                      G    G7
  nunggu wong di gondol uwong..

                   C
 aku nganti koyo macan ompong
 D                   G
  ngelamun koyo wong bengong
 Em                      Am
  semendhe ning ngisor waru doyong
 D                 G
  sumini di gondol uwong..

     D            C
 sumini anak'e yu mul
       D            G
 tresnamu ngalor ngidul
     D            C
 sumini anak'e yu mul
      D          G
 cintamu tidak betul..

Musik : C G C D G

                Am
segane wes dadi bubur
     C                D
loro ati rasane atiku ajur
G                 Am
 adus mung kari anduk'e
       C                    D 
jare tulus tresnane kok koyongene
C               G
 sumini ngapusi aku
C              Bm
 nyuwek-nyuwek atiku
      C
tresnamu tresno tresnonan
      Am
jebul ra tresno tenanan
    C         D         G
sumini anak'e yu mul bermalam..

Int. C..G..C D G..

Reff :
                   C
 aku nganti koyo macan ompong
 D                   G
  ngelamun koyo wong bengong
 Em                      Am
  semendhe ning ngisor waru doyong
 D                      G    G7
  nunggu wong di gondol uwong..

                   C
 aku nganti koyo macan ompong
 D                   G
  ngelamun koyo wong bengong
 Em                      Am
  semendhe ning ngisor waru doyong
 D                 G
  sumini di gondol uwong..

     D            C
 sumini anak'e yu mul
       D            G
 tresnamu ngalor ngidul
     D            C
 sumini anak'e yu mul
      D          G
 cintamu tidak betul..

 sumini anak'e yu mul
       D            G
 tresnamu ngalor ngidul
     D            C
 sumini anak'e yu mul
      D          G
 cintamu tidak betul..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..A..D E A 
        D..A..D E A

                  Bm
rasane ning sirah nggandul
      D                      E
yen kelingan sumini anake yu mul
A                  Bm
 tak rewangi kerjo lembur
         D                   E
ra tak nyono saiki kok malah ucul
D                  A
 sumini ngelalekke aku
D            C#m
 biyen piye janjimu
      D
tresnamu tresno tresnonan
      Bm           E
jebul ora tresno tenanan..

A                Bm
 segane wes dadi bubur
     D                E
loro ati rasane atiku ajur
A                 Bm
 adus mung kari anduk'e
       D                    E 
jare tulus tresnane kok koyongene
D               A
 sumini ngapusi aku
D              C#m
 nyuwek-nyuwek atiku
      D
tresnamu tresno tresnonan
      Bm
jebul ra tresno tenanan
    D       E        A
sumini anak'e yu mul bermalam..

Int. D..A..D E A

Reff :
                   D
 aku nganti koyo macan ompong
 E                   A
  ngelamun koyo wong bengong
 F#m                     Bm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 E                      A    A7
  nunggu wong di gondol uwong..

                   D
 aku nganti koyo macan ompong
 E                   A
  ngelamun koyo wong bengong
 F#m                     Bm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 E                 A
  sumini di gondol uwong..

     E            D
 sumini anak'e yu mul
       E            A
 tresnamu ngalor ngidul
     E            D
 sumini anak'e yu mul
      E          A
 cintamu tidak betul..

Musik : D..A..D E A

                Bm
segane wes dadi bubur
     D                E
loro ati rasane atiku ajur
A                 Bm
 adus mung kari anduk'e
       D                    E 
jare tulus tresnane kok koyongene
D               A
 sumini ngapusi aku
D              C#m
 nyuwek-nyuwek atiku
      D
tresnamu tresno tresnonan
      Bm
jebul ra tresno tenanan
    D         E         A
sumini anak'e yu mul bermalam..

Int. D..A..D E A..

Reff :
                   D
 aku nganti koyo macan ompong
 E                   A
  ngelamun koyo wong bengong
 F#m                     Bm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 E                      A    A7
  nunggu wong di gondol uwong..

                   D
 aku nganti koyo macan ompong
 E                   A
  ngelamun koyo wong bengong
 F#m                     Bm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 E                 A
  sumini di gondol uwong..

     E            D
 sumini anak'e yu mul
       E            A
 tresnamu ngalor ngidul
     E            D
 sumini anak'e yu mul
      E          A
 cintamu tidak betul..

 sumini anak'e yu mul
       E            A
 tresnamu ngalor ngidul
     E            D
 sumini anak'e yu mul
      E          A
 cintamu tidak betul..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Bermalam


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •