Kunci Gitar Didi Kempot - Tatik Suprapti

Transpose:
Intro : G..G..C..G..
        F..G..F..G..

  G              G
tatik.. tatik suprapti
       F              G
memang cantik menawan hati
C                         G
yo mung kowe sing tak tresnani
       F          G
nganti kiamat aku ra lali..

G                G
tatik.. tatik suprapti
F                  G
yo mung kowe sing ono ati
C               G
senajan ono widodari
       F          G
aku ra bakal kepencut ati..

Int. G..F..C..G..

Reff :
    G              G
  jenang.. jenange gulo
         C           G
  gulane aren rasane legi
  F                     G
  wiwit mbiyen nganti saiki
  F                     G       F G
  ra bakal malih tresno ning ati..

    G              G
  jenang.. jenange gulo
         C           G
  gulane aren rasane legi
  F                     G
  wiwit mbiyen nganti saiki
      F           G
  ora malih tresnaku iki..

G               G
tatik.. tatik suprapti
F                  G
yo mung kowe sing ono ati
C               G
senajan ono widodari
       F          G
aku ra bakal kepencut ati..

Musik : G..F..C..G..

Reff :
    G              G
  jenang.. jenange gulo
         C           G
  gulane aren rasane legi
  F                     G
  wiwit mbiyen nganti saiki
  F                     G       F G
  ra bakal malih tresno ning ati..

    G              G
  jenang.. jenange gulo
         C           G
  gulane aren rasane legi
  F                     G
  wiwit mbiyen nganti saiki
      F           G
  ora malih tresnaku iki..

Chord Didi Kempot - Tatik Suprapti


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •