Kunci Gitar Didi Kempot - Pantai Klayar

Transpose:
Capo fret 5

Intro : C  Em  F  G
        C  Em  F  G

C         Em 
 tulung sawangen
          F
sawangen aku
             G
sing nandang rindu..
C              Em
 oh tulung muliho..
            F
senadyan sedelo
Dm      G
aku wis lilo...

Am        Em
 samar.. ati iki samar..
        F
yen nganti kowe lali
        G
janjimu neng pantai klayar..
  Am              Em
samar.. ati iki samar..
        F         D
yen nganti kowe tego
        G
ninggal aku ganti pacar.. 
  C Em F G C..
ouooo...

Reff 1 :
      C       Em     Am
  sedelo wae aku ora biso..
         F
  adoh kowe nengopo
            G
  ninggalke lungo..
      C           Em       Am
  sekedhep netro aku ora lilo..
               F
  yen kowe nganti gandeng
            G       (C) 
  karo wong liyo.. ouwoo..

Musik : C  C  Am  Em 
        Dm G C..
        Dm  Em  F D G..

C         Em
 tulung sawangen..
          F
sawangen aku..
             G
sing nandang rindu..
C              Em
 oh tulung muliho..
            F
senadyan sedelo
Dm       G
 aku wis lilo...

Am        Em
 samar.. ati iki samar..
        F
yen nganti kowe lali
        G
janjimu ning pantai klayar..
Am              Em
samar ati iki samar..
        F         D
yen nganti kowe tego
        G
ninggal aku ganti pacar.. 
  C Em F G C..
ouwo..

Reff 2 :
      C       Em     Am
  sedelo wae aku ora biso
         F
  adoh kowe nengopo
         G
  ninggalke lungo..
      C          Em     Am
  sekedep netro aku ora lilo
           F
  yen kowe nganti gandeng
            G
  karo wong liyo..

      C        Em         Am
  birune segoro kutho pacitan
             F
  nyimpen janjimu
               G
  seprene ra biso ilang..
      C        Em         Am
  birune segoro kutho pacitan
            F
  pantai klayar sing nyimpen
         G          C..
  sewu kenangan.. ouwoo..

Outro :
   C
ouwoo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------
Intro : F# A#m B C# F# A#m B C# F# A#m tulung sawangen B sawangen aku C# sing nandang rindu.. F# A#m oh tulung muliho.. B senadyan sedelo G#m C# aku wis lilo... D#m A#m samar.. ati iki samar.. B yen nganti kowe lali C# janjimu neng pantai klayar.. D#m A#m samar.. ati iki samar.. B G# yen nganti kowe tego C# ninggal aku ganti pacar.. F# A#m B C# F#.. ouooo... Reff 1 : F# A#m D#m sedelo wae aku ora biso.. B adoh kowe nengopo C# ninggalke lungo.. F# A#m D#m sekedhep netro aku ora lilo.. B yen kowe nganti gandeng C# (F#) karo wong liyo.. ouwoo.. Musik : F# F# D#m A#m G#m C# F#.. G#m A#m B G# C#.. F# A#m tulung sawangen.. B sawangen aku.. C# sing nandang rindu.. F# A#m oh tulung muliho.. B senadyan sedelo G#m C# aku wis lilo... D#m A#m samar.. ati iki samar.. B yen nganti kowe lali C# janjimu ning pantai klayar.. D#m A#m samar ati iki samar.. B G# yen nganti kowe tego C# ninggal aku ganti pacar.. F# A#m B C# F# ouwo.. Reff 2 : F# A#m D#m sedelo wae aku ora biso B adoh kowe nengopo C# ninggalke lungo.. F# A#m D#m sekedep netro aku ora lilo B yen kowe nganti gandeng C# karo wong liyo.. F# A#m D#m birune segoro kutho pacitan B nyimpen janjimu C# seprene ra biso ilang.. F# A#m D#m birune segoro kutho pacitan B pantai klayar sing nyimpen C# F#.. sewu kenangan.. ouwoo.. Outro : F# ouwoo..

Chord Didi Kempot - Pantai Klayar


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •