Kunci Gitar Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi

Transpose:
Intro : F G C

             F                G
ojo sak penakmu.. kowe ngelarani..
               Em                   Am
ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji..
             Dm              G
nanging nyatane.. tresnomu kui..
           C
ra tulus suci..

                F                 G
wes tak perjuangke..sing mbok karepke..
             Em                    Am
ning nyatane tresno.. kok anggep raono..
          Dm                 G
aku iso lungo.. yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

Reff :
  F                  G
 ati iki dudu seko wesi
        Em                     Am
 sek raiso saben dino mbok larani
          Dm                G
 keloro loro.. ning njero dodo
                    C
 nambah perih ning ati..

  F                G
 ati iki dudu seko watu
        Em                    Am
 sek raiso mbendino mbok gawe tatu
            Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
             C
 aku tak terimo mundur..

Musik : F G Em Am
        Dm G C

             F                G
ojo sak penakmu.. kowe ngelarani..
               Em                   Am
ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji..
             Dm              G
nanging nyatane.. tresnomu kui..
           C
ra tulus suci..

                F                 G
wes tak perjuangke..sing mbok karepke..
             Em                    Am
ning nyatane tresno.. kok anggep raono..
          Dm                 G
aku iso lungo.. yen mbok sio sio..
        C
timbang soyo loro..

Reff :
  F                  G
 ati iki dudu seko wesi
        Em                     Am
 sek raiso saben dino mbok larani
          Dm                G
 keloro loro.. ning njero dodo
                    C
 nambah perih ning ati..

  F                G
 ati iki dudu seko watu
        Em                    Am
 sek raiso mbendino mbok gawe tatu
            Dm                G
 tulung lereno.. timbang soyo ajur
             C
 aku tak terimo mundur..
 Am          Dm                G
  tulung lereno.. timbang soyo ajur
             C
 aku tak terimo mundur..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  • Chord Happy Asmara
  •