Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Warahi Carane

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G/B Am Em
        Dm Em G..

  C                         F
Matursuwon mergo wes ngukir loro..
Dm                  G
loro ning ati ora bakal biso lali..
    Em          E       Am
sepiro caramu nglarani ati..
      F                       G
bakal tak eleng-eleng tekan mati..

C                    F
Sak jane aku iso nglarani..
Dm                  G
tapi aku iseh nduwe ati..
      Em   E           Am
yen kowe.. arep mblenjani..
      F                  G
sumonggo.. tak jembarno ati..

Reff :
      C           G
 Loro seng mbok gawe..
      Am           Em
 ra bakal tak lalekke..
       F            C
 yen kowe rep nglarani
           Dm           G
 tak trimo sak jroning ati..

      C          G
 Tatu seng tak roso..
     Am      Em
 iki ora sepiro..
        F               C
 aku ngadek jejek mergo atiku..
     Dm    G
 wes ora loro..

       C          G
 Yen pengen nglarani..
      Am          Em
 kowe mung tak esemi..
     Dm        Em
 reneo tak warahi..
   G              C
 carane.. dolanan ati..

Musik : C G/B Am
        Am-G-Em-Dm Em G..

  C                         F
Maturnuwon mergo wes ngukir loro..
Dm                  G
loro ning ati ora bakal biso lali..
    Em          E       Am
sepiro caramu nglarani ati..
      F                       G
bakal tak eleng-eleng tekan mati..

C                    F
Sak jane aku iso nglarani..
Dm                  G
tapi aku iseh nduwe ati..
      Em  E         Am
yen kowe.. arep mblenjani..
      F                  G
sumonggo.. tak jembarno ati.. ho.. oooo

Reff :
      C           G
 Loro seng mbok gawe..
      Am           Em
 ra bakal tak lalekke..
       F            C
 yen kowe rep nglarani
           Dm           G
 tak trimo sak jroning ati..

      C          G
 Tatu seng tak roso..
     Am    Em
 iki ora sepiro..
        F               C
 aku ngadek jejek mergo atiku..
      Dm    G
 uwes ora loro..

       C          G
 Yen pengen nglarani..
      Am          Em
 kowe mung tak esemi..
     Dm        Em  G
 reneo tak warahi carane..
         C   Am
 dolanan ati..
     Dm        Em  G
 reneo tak warahi carane..
             C
 dolanan ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm F#m
        Em F#m A..

  D                         G
Matursuwon mergo wes ngukir loro..
Em                  A
loro ning ati ora bakal biso lali..
    F#m        F#       Bm
sepiro caramu nglarani ati..
      G                       A
bakal tak eleng-eleng tekan mati..

D                    G
Sak jane aku iso nglarani..
Em                  A
tapi aku iseh nduwe ati..
      F#m  F#          Bm
yen kowe.. arep mblenjani..
      G                  A
sumonggo.. tak jembarno ati..

Reff :
      D           A
 Loro seng mbok gawe..
      Bm           F#m
 ra bakal tak lalekke..
       G            D
 yen kowe rep nglarani
           Em           A
 tak trimo sak jroning ati..

      D          A
 Tatu seng tak roso..
     Bm      F#m
 iki ora sepiro..
        G               D
 aku ngadek jejek mergo atiku..
     Em    A
 wes ora loro..

       D          A
 Yen pengen nglarani..
      Bm          F#m
 kowe mung tak esemi..
     Em        F#m
 reneo tak warahi..
   A              D
 carane.. dolanan ati..

Musik : D A/C# Bm
        Bm-A-F#m-Em F#m A..

  D                         G
Maturnuwon mergo wes ngukir loro..
Em                  A
loro ning ati ora bakal biso lali..
    F#m        F#       Bm
sepiro caramu nglarani ati..
      G                       A
bakal tak eleng-eleng tekan mati..

D                    G
Sak jane aku iso nglarani..
Em                  A
tapi aku iseh nduwe ati..
      F#m  F#        Bm
yen kowe.. arep mblenjani..
      G                  A
sumonggo.. tak jembarno ati.. ho.. oooo

Reff :
      D           A
 Loro seng mbok gawe..
      Bm           F#m
 ra bakal tak lalekke..
       G            D
 yen kowe rep nglarani
           Em           A
 tak trimo sak jroning ati..

      D          A
 Tatu seng tak roso..
     Bm    F#m
 iki ora sepiro..
        G               D
 aku ngadek jejek mergo atiku..
      Em    A
 uwes ora loro..

       D          A
 Yen pengen nglarani..
      Bm          F#m
 kowe mung tak esemi..
     Em        F#m  A
 reneo tak warahi carane..
         D   Bm
 dolanan ati..
     Em        F#m  A
 reneo tak warahi carane..
             D
 dolanan ati..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Tak Warahi Carane


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •