Kunci Gitar Happy Asmara - Heppi Rasane

Transpose:
Intro : Am..Em..F G C E
        Am..Em..F G C E

C        E
 pengen urip bebrayan
Am           Em        F
 mbangun tresno karo kowe
        G          C
mugo ra ono halangane..

C           E
 sing tak jaluk mung siji
Am     Em      F
 kowe ora ngapusi
    G            C
ojo sampe mblenjani..

 Am
ijo royo-royo tak kiro godong pari
 Em
uwes tak sabari kok malah mangan ati
F
sego padang lawuhe iwak teri
C                      E
tiwas tak sayang jebul ora nduweni..

Am
buah naga beli di banyuwangi
  Em
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
F
tuku krupuk neng kuto purwodadi
  G               E
kowe gawe remuke ati..

Reff :
          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso nompo
         F
 yen tresnomu
      G         C  E
 mbebagi karo kono..

          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso lilo
    F
 mending dewe
         G         C  E
 penting heppi rasane..

Musik : Am..Em..F G C E
        Am..Em..F G C E

 Am
ijo royo-royo tak kiro godong pari
 Em
uwes tak sabari kok malah mangan ati
F
sego padang lawuhe iwak teri
C                      E
tiwas tak sayang jebul ora nduweni..

Am
buah naga beli di banyuwangi
  Em
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
F
tuku krupuk neng kuto purwodadi
  G                  E
kowe gawe remuke ati..

Reff :
          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso nompo
         F
 yen tresnomu
      G         C  E
 mbebagi karo kono..

          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso lilo
    F
 mending dewe
         G         C  E
 penting heppi rasane..

Int. Am..Em..F G C E

Reff :
          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso nompo
         F
 yen tresnomu
      G         C  E
 mbebagi karo kono..

          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso lilo
    F
 mending dewe
         G         C  E
 penting heppi rasane..

Outro : Am..Em..F G C E
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Happy Asmara - Heppi Rasane

Intro : Gm..Dm..D# F Bb D
        Gm..Dm..D# F Bb D

Bb       D
 pengen urip bebrayan
Gm           Dm        D#
 mbangun tresno karo kowe
        F          Bb
mugo ra ono halangane..

Bb           D
 sing tak jaluk mung siji
Gm     Dm      D#
 kowe ora ngapusi
    F            Bb
ojo sampe mblenjani..

 Gm
ijo royo-royo tak kiro godong pari
 Dm
uwes tak sabari kok malah mangan ati
D#
sego padang lawuhe iwak teri
Bb                     D
tiwas tak sayang jebul ora nduweni..

Gm
buah naga beli di banyuwangi
  Dm
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
D#
tuku krupuk neng kuto purwodadi
  F               D
kowe gawe remuke ati..

Reff :
          Gm
 jelas ra mungkin
          Dm
 aku ra bakal iso nompo
         D#
 yen tresnomu
      F         Bb  D
 mbebagi karo kono..

          Gm
 jelas ra mungkin
          Dm
 aku ra bakal iso lilo
    D#
 mending dewe
         F         Bb D
 penting heppi rasane..

Musik : Gm..Dm..D# F Bb D
        Gm..Dm..D# F Bb D

 Gm
ijo royo-royo tak kiro godong pari
 Dm
uwes tak sabari kok malah mangan ati
D#
sego padang lawuhe iwak teri
Bb                     D
tiwas tak sayang jebul ora nduweni..

Gm
buah naga beli di banyuwangi
  Dm
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
D#
tuku krupuk neng kuto purwodadi
  F                  D
kowe gawe remuke ati..

Reff :
          Gm
 jelas ra mungkin
          Dm
 aku ra bakal iso nompo
         D#
 yen tresnomu
      F         Bb D
 mbebagi karo kono..

          Gm
 jelas ra mungkin
          Dm
 aku ra bakal iso lilo
    D#
 mending dewe
         F         Bb D
 penting heppi rasane..

Int. Gm..Dm..D# F Bb D

Reff :
          Gm
 jelas ra mungkin
          Dm
 aku ra bakal iso nompo
         D#
 yen tresnomu
      F         Bb D
 mbebagi karo kono..

          Gm
 jelas ra mungkin
          Dm
 aku ra bakal iso lilo
    D#
 mending dewe
         F         Bb D
 penting heppi rasane..

Outro : Gm..Dm..D# F Bb D
        Gm

Chord Happy Asmara - Heppi Rasane


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •