Kunci Gitar Happy Asmara - Paringono Sabar

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C F Dm G..

 C           G       Am
opo kowe wis ora kelingan..
     F         G        C
karo janjimu naliko pacaran..
   Dm           G
ra bakal ninggalke
        Em       A
senajan akeh pacoban
        Dm
angon roso sayang
       G         C
nganti ing pelaminan..

      C          G        Am
jebul janjimu ra biso digugu..
        F         G           C 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Dm         G
janjimu mbiyen
    Em           A
ora bakal ninggalke
        Dm
nanging nyatane
        G         C
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        F      G             Em
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A       Dm
 paringono sabar
         G           C
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F           G          Em
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A       Dm
 sing wis kebacut sayang
       G             C
 tapi aku dia tinggalkan..

Musik : F  G  C  Em Am A
        Dm  G  C

      C          G        Am
jebul janjimu ra biso digugu..
        F         G           C 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Dm         G
janjimu mbiyen
    Em           A
ora bakal ninggalke
        Dm
nanging nyatane
        G         C
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        F      G             Em
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A       Dm
 paringono sabar
         G           C
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F           G          Em
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A       Dm
 sing wis kebacut sayang
       G             C
 tapi aku dia tinggalkan..

        F      G             Em
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A       Dm
 paringono sabar
         G           C
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F           G          Em
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A       Dm
 sing wis kebacut sayang
       G             C
 tapi aku dia tinggalkan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C# F# D#m G#..

 C#          G#      A#m
opo kowe wis ora kelingan..
     F#        G#       C#
karo janjimu naliko pacaran..
   D#m          G#
ra bakal ninggalke
        Fm       A#
senajan akeh pacoban
        D#m
angon roso sayang
       G#        C#
nganti ing pelaminan..

      C#         G#       A#m
jebul janjimu ra biso digugu..
        F#        G#          C# 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
D#m        G#
janjimu mbiyen
    Fm           A#
ora bakal ninggalke
        D#m
nanging nyatane
        G#        C#
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        F#     G#            Fm
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A#      D#m
 paringono sabar
         G#          C#
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F#          G#         Fm
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A#      D#m
 sing wis kebacut sayang
       G#            C#
 tapi aku dia tinggalkan..

Musik : F#  G#  C# Fm A#m A#
        D#m  G#  C#

      C#         G#       A#m
jebul janjimu ra biso digugu..
        F#        G#          C# 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
D#m        G#
janjimu mbiyen
    Fm           A#
ora bakal ninggalke
        D#m
nanging nyatane
        G#        C#
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        F#     G#            Fm
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A#      D#m
 paringono sabar
         G#          C#
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F#          G#         Fm
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A#      D#m
 sing wis kebacut sayang
       G#            C#
 tapi aku dia tinggalkan..

        F#     G#            Fm
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   A#      D#m
 paringono sabar
         G#          C#
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      F#          G#         Fm
 lakonku sing wis kesel berjuang
          A#      D#m
 sing wis kebacut sayang
       G#            C#
 tapi aku dia tinggalkan..

Chord Happy Asmara - Paringono Sabar


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •