Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Lilo

Transpose:
♫ Capo di fret 2

Intro : C G Am..Dm..G….

C            G
udan gerimis sing nelesi
Am
ono pelataran..
Dm                      G
adem angin soyo nambahi kelingan..

C           G
kudu nangis yen tak iling
   Am
wektu sesandingan..
Dm                       G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm          G
sing tak karepne
Am
bareng selawase
Dm
nanging piye meneh
      E
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm        Am
 tak aboti lan tak tresno
      F             E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm            Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F                  E
 nadyan perih ning njero dodo..

Int. F G C

C            Em
udan gerimis sing nelesi
Am
ono pelataran..
Dm                      G
adem angin soyo nambahi kelingan..

C           Em
kudu nangis yen tak iling
   Am
wektu sesandingan..
Dm                       G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm         G
sing tak karepne
Am
bareng selawase
Dm
nanging piye meneh
      E
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm        Am
 tak aboti lan tak tresno
      F             E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm            Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F                  E
 nadyan perih ning njero dodo..

Musik : Am Em  F C
        Dm Am F E
        Am Em  F C
        Dm Am F E

Reff :
     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm        Am
 tak aboti lan tak tresno
      F             E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am              Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F              C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm            Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F                  E
 nadyan perih ning njero dodo..

Outro : Am Em F C
        Dm Am F E..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm..Em..A..

D            A
udan gerimis sing nelesi
Bm
ono pelataran..
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan..

D           A
kudu nangis yen tak iling
   Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Em          A
sing tak karepne
Bm
bareng selawase
Em
nanging piye meneh 
      F#
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..

     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..

Int. G A D..

D            F#m
udan gerimis sing nelesi
Bm
ono pelataran..
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan..

D           F#m
kudu nangis yen tak iling
   Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Em         A
sing tak karepne
Bm
bareng selawase
Em
nanging piye meneh 
      F#
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..

     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..

Musik : Bm F#m G D
        Em Bm G F#
        Bm F#m G D
        Em Bm G F#

Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..

     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..

Outro : Bm F#m G D
        Em Bm G F#..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Tak Lilo


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •