Kunci Gitar Happy Asmara - Dewe Wani

Transpose:

Chord Happy Asmara - Dewe Wani

Intro : Am Am Dm Am
        E-E Em-F-G-F-E

  Am    Dm E         Am A
Bingung.. aku kudu piye
           Dm                E
Merjuangke kowe sing pasti akhire
          Am     A
Amung pepisahan..
            Dm              E
Mergo sadar aku.. aku iki sopo
              Am   E
Ora nduwe opo-opo..

  Am  Dm E            Am  A
Tenan.. opo sing tak roso
                 Dm           E
Kepenggak wong tuo mu ora setuju
         Am     A
Dewe bebarengan
             Dm            E
Mergo ngerti aku.. aku iki sopo
              Am   E
Ora nduwe opo-opo..

    G
Umpomo diteruske
       C
Malah aku loro dewe
    Dm
Yen tak ikhlaske
E
Aku iseh sayang..

Reff :
     Am        Em
 Selawa..se sliramu neng ati
          Dm 
 Senadyan aku iki ngerti
      E
 Ora iso dadi siji..

       Am        Em
 Tak lako..ni kanthi kuat ati
   Dm
 Siso uripku iki
       E
 Tak pasrahke marang Gusti
         (Dm)
 Aku dewe wani..

Musik : Dm Am Dm E
        C Gm Dm Am

    G
Umpomo diteruske
       C
Malah aku loro dewe
    Dm
Yen tak ikhlaske
E
Aku iseh sayang..

Reff :
     Am        Em
 Selawa..se sliramu neng ati
          Dm 
 Senadyan aku iki ngerti
      E
 Ora iso dadi siji..

       Am        Em
 Tak lako..ni kanthi kuat ati
   Dm
 Siso uripku iki
       E
 Tak pasrahke marang Gusti

     Am        Em
 Selawa..se sliramu neng ati
          Dm 
 Senadyan aku iki ngerti
      E
 Ora iso dadi siji..

       Am        Em
 Tak lako..ni kanthi kuat ati
   Dm
 Siso uripku iki
       E
 Tak pasrahke marang Gusti
          Am   G F
 Aku dewe wani..
 E        Am   G F
 Aku dewe wani..
 E        Am   G F
 Aku dewe wani..
 E        Am   G F E
 Aku dewe wani..   [spoke]
            Am
 Aku dewe wani..

Artist : Happy Asmara
Title  : Dewe Wani
Songwritter : Dhe BAZ
Label  : ENY'S PRODUCTION


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •