Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Ikhlas

Transpose:
☕ Capo fret 3

Reff :
             F       F-Em
 aku sih tresno kowe
 Dm                G         F
  nanging kowe wes ra tresno
   Em                  A
 loro.. ati sing tak roso..
      Dm            G
 nambahi jeru tatu iki..

     C           G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am          Em
 aku kudu kelangan kowe
     F             Em      Am
 yen iki pancen.. uwes garise
   Dm     G         C
 kudu iso tak ikhlasne..

Int. F G Em Am Dm..G..
     F G Em Am Dm G..

Am       -G/B    C
 mungkin iki wes dalane
F       -G    Am
 ku kudu kelangan kowe
F             E
 masio atiku iki..
F                 E
 sakjane isih tresno..

Am       -G/B    C
 mungkin iki wes garise
F       -G   Am
 ku kudu iso ngikhlasne
F             E
 masio atiku iki..
F                   G
 ra pengen kelangan kowe..

Reff :
             F       F-Em
 aku sih tresno kowe
 Dm                G       F
  nanging kowe wes ra tresno
   Em                  A
 loro.. ati sing tak roso
      Dm            G
 nambahi jeru tatu iki..

     C           G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am          Em
 aku kudu kelangan kowe
     F             Em      Am
 yen iki pancen.. uwes garise
   Dm     G         C
 kudu iso tak ikhlasne..

Musik : Am..G..F..E..
        Dm..Am..F..E..

Am               C
 mungkin iki wes garise
F            Am
 ku kudu iso ngikhlasne
F             E
 masio atiku iki
F                   G
 ra pengen kelangan kowe..

Reff :
             F
 aku sih tresno kowe
 Dm                G
  nanging kowe wes ra tresno
   Em                  A
 loro.. ati sing tak roso
      Dm            G
 nambahi jeru tatu iki..

     C           G/B
 mungkin iki wes dalane
  Am          Em
 aku kudu kelangan kowe
     F             Em      Am
 yen iki pancen.. uwes garise
   Dm     G         C
 kudu iso tak ikhlasne..

Outro : Dm G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
             G#      G#-Gm
 aku sih tresno kowe
 Fm                A#       -G#
  nanging kowe wes ra tresno
   Gm                  C
 loro.. ati sing tak roso..
      Fm            A#
 nambahi jeru tatu iki..

     D#          A#/D
 mungkin iki wes dalane
  Cm          Gm
 aku kudu kelangan kowe
     G#            Gm      Cm
 yen iki pancen.. uwes garise
   Fm     A#        D#
 kudu iso tak ikhlasne..

Int. G# A# Gm Cm Fm..A#..
     G# A# Gm Cm Fm A#..

Cm       -A#/D   D#
 mungkin iki wes dalane
G#      -A#  Cm
 ku kudu kelangan kowe
G#            G
 masio atiku iki..
G#                G
 sakjane isih tresno..

Cm               D#
 mungkin iki wes garise
G#           Cm
 ku kudu iso ngikhlasne
G#            G
 masio atiku iki..
G#                  A#
 ra pengen kelangan kowe..

Reff :
             G#    G#-Gm
 aku sih tresno kowe
 Fm                A#     -G#
  nanging kowe wes ra tresno
   Gm                  C
 loro.. ati sing tak roso
      Fm            A#
 nambahi jeru tatu iki..

     D#          A#/D
 mungkin iki wes dalane
  Cm          Gm
 aku kudu kelangan kowe
     G#            Gm      Cm
 yen iki pancen.. uwes garise
   Fm     A#        D#
 kudu iso tak ikhlasne..

Musik : Cm..A#..G#..G..
        Fm..Cm..G#..G..

Cm               D#
 mungkin iki wes garise
G#           Cm
 ku kudu iso ngikhlasne
G#            G
 masio atiku iki
G#                  A#
 ra pengen kelangan kowe..

Reff :
             G#
 aku sih tresno kowe
 Fm                A#
  nanging kowe wes ra tresno
   Gm                  C
 loro.. ati sing tak roso
      Fm            A#
 nambahi jeru tatu iki..

     D#          A#/D
 mungkin iki wes dalane
  Cm          Gm
 aku kudu kelangan kowe
     G#            Gm      Cm
 yen iki pancen.. uwes garise
   Fm     A#        D#
 kudu iso tak ikhlasne..

Outro : Fm A# D#..

Chord Happy Asmara - Kudu Ikhlas


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •