Kunci Gitar Happy Asmara - Kangen De e

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C Am Dm G
        Am F G C 

G                     Dm
 mbiyen kowe tau ning atiku..
G                    C
 wis tak arepke dadi jodoku..
Am                   Dm
 janji pingin setyo urip bebarengan..
G                     C       Fm C
 nanging saikine dadi kenangan..

       G                 Dm
kowe lungo ninggal aku loro..
G                      C
 mergo aku wis kebacut tresno..
Am                  Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
G                  C    G
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
   G                        C
 kangen.. ning ati loro rasane..
  Am                         Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     G                   C G
 tresno.. ku ora ono liyane..

   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G                              C
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     Am                         Dm
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     G                      C
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

Musik : Am Em F G C
        Am Em Dm G C 

G                    Dm
 kowe lungo ninggal aku loro..
G                      C
 mergo aku wis kebacut tresno..
Am                  Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
G                  C    G
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
   G                        C
 kangen.. ning ati loro rasane..
  Am                         Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     G                   C  G
 tresno.. ku ora ono liyane..

   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G                              C
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     Am                         Dm
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     G                      C
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
     G                      C Cmaj7
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E C#m F#m B
        C#m A B E 

B                     F#m
 mbiyen kowe tau ning atiku..
B                    E
 wis tak arepke dadi jodoku..
C#m                  F#m
 janji pingin setyo urip bebarengan..
B                     E       Am E
 nanging saikine dadi kenangan..

       B                 F#m
kowe lungo ninggal aku loro..
B                      E
 mergo aku wis kebacut tresno..
C#m                 F#m
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
B                  E    B
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   E                        F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
   B                        E
 kangen.. ning ati loro rasane..
  C#m                        F#m
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     B                   E  B
 tresno.. ku ora ono liyane..

   E                        F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
  B                              E
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     C#m                        F#m
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     B                      E
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

Musik : C#m G#m A B E
        C#m G#m F#m B E

B                    F#m
 kowe lungo ninggal aku loro..
B                      E
 mergo aku wis kebacut tresno..
C#m                 F#m
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
B                  E    B
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
   E                        F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
   B                        E
 kangen.. ning ati loro rasane..
  C#m                        F#m
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
     B                   E  B
 tresno.. ku ora ono liyane..

   E                        F#m
 kangen.. saben dino karo kowe..
  B                              E
 angin.. tolong sampekne ning de e..
     C#m                        F#m
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
     B                      E
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
     B                      E  Emaj7
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Kangen De e


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •