Transpose:

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Pelet Nyasar

Capo fret 2

Intro : C Em Am G
        F C Am G 

        C
pancen apes tenan
  G
malangnya diriku
         Am
wis tak obong menyan
     G
nggo melet sliramu
      F
komat kamit tak woco
            C
montro ning lali jenengmu
          Am
lha kok malah nyasar
                 G
sing kepelet mbahmu..

          C
wis serbo coro tak nggo
 G
mikat tresnomu
         Am       G
anggitku ben kowe dadi bojoku
      F
tak sebar kembang reno pitu
     C
ning ngarep omahmu
           Am
lha kok ndilalah mbahmu
              G
sing kinthil aku..

Reff :
 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
                  G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (C)
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (C)
 aku edan dewe..

Musik : C Em Am G
        F C Am G 

        C
pancen apes tenan
  G
malangnya diriku
         Am
wis tak obong menyan
     G
nggo melet sliramu
      F
komat kamit tak woco
            C
montro ning lali jenengmu
          Am
lha kok malah nyasar
                 G
sing kepelet mbahmu..

          C
wis serbo coro tak nggo
 G
mikat tresnomu
         Am       G
anggitku ben kowe dadi bojoku
      F
tak sebar kembang reno pitu
     C
ning ngarep omahmu
           Am
lha kok ndilalah mbahmu
              G
sing kinthil aku..

Reff :
 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
                  G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (C)
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (C)
 aku edan dewe..

 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
                  G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (C)
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
            C
 aku edan dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm A
        G D Bm A..

        D
pancen apes tenan
  A
malangnya diriku
         Bm
wis tak obong menyan
     A
nggo melet sliramu
      G
komat kamit tak woco
            D
montro ning lali jenengmu
          Bm
lha kok malah nyasar
                 A
sing kepelet mbahmu..

          D
wis serbo coro tak nggo
 A
mikat tresnomu
         Bm       A
anggitku ben kowe dadi bojoku
      G
tak sebar kembang reno pitu
     D
ning ngarep omahmu
           Bm
lha kok ndilalah mbahmu
              A
sing kinthil aku..

Reff :
 D
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Bm
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 G
  jurus pelet paling ampuh
                  A
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (D)
 ngeneki mbahe..

 D
  lak ngeneki carane aku
                  Bm
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  G
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      A
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (D)
 aku edan dewe..

Musik : D F#m Bm A
        G D Bm A..

        D
pancen apes tenan
  A
malangnya diriku
         Bm
wis tak obong menyan
     A
nggo melet sliramu
      G
komat kamit tak woco
            D
montro ning lali jenengmu
          Bm
lha kok malah nyasar
                 A
sing kepelet mbahmu..

          D
wis serbo coro tak nggo
 A
mikat tresnomu
         Bm       A
anggitku ben kowe dadi bojoku
      G
tak sebar kembang reno pitu
     D
ning ngarep omahmu
           Bm
lha kok ndilalah mbahmu
              A
sing kinthil aku..

Reff :
 D
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Bm
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 G
  jurus pelet paling ampuh
                  A
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (D)
 ngeneki mbahe..

 D
  lak ngeneki carane aku
                  Bm
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  G
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      A
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (D)
 aku edan dewe..

 D
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Bm
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 G
  jurus pelet paling ampuh
                  A
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (D)
 ngeneki mbahe..

 D
  lak ngeneki carane aku
                  Bm
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  G
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      A
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
            D
 aku edan dewe..
Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status