Kunci Gitar Happy Asmara - Tresno Kopi Pait

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G C..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

Int. C G Am Em
     F C F G C..

C                     Am
 yen mbok rasakke rasane kopi
F      C        G
 ono paite karo ono legine
C
 podo karo,
              Am
nyanding wong seng tok tresnani
F      C         G       C
 ono luwihe karo ono kurange..

Am                      G
 yen kowe nggolek seng ayu
                    F
kuwi wes akeh tunggale
                         E
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

Musik : C G Am Em
        F C F G C 

C                             Am
 sak paite kopi mesti ono legine
                             F
sak eleke uwong mesti ono apike
              C                 G
ojo nyawang buku kuwi seko sampule
                                   (C 
ojo ndelok uwong ayu mung seko njobone..

C                               Am
 yen kowe seneng aku trimo opo anane
ra sah nganggo syarat
                   F
kudu ngono kudu ngene
              C
mergo jodoh kuwi
                   G
wes ono seng nentokke
               C
gari dewe seng nglakokke..

Am                      G
 yen kowe nggolek seng ayu
                    F
kuwi wes akeh tunggale
                         E
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

Outro : C

===ORIGINAL CHORD))

Happy Asmara - Tresno Kopi Pait

Intro : D A D..

Reff :
       D
 tresnoku..
 A            Bm
 ibarat paite kopi
 F#m              G
 yen kowe iso ngrasakke
 D                G            A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A                Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m                G
 nggugah roso neng atimu
 D                G
 yakinke kowe yen aku iki
 A          D
 pancen jodomu..

Int. D A Bm F#m
     G D G A D..

D                     Bm
 yen mbok rasakke rasane kopi
G      D        A
 ono paite karo ono legine
D
 podo karo,
              Bm
nyanding wong seng tok tresnani
G      D         A       D
 ono luwihe karo ono kurange..

Bm                      A
 yen kowe nggolek seng ayu
                    G
kuwi wes akeh tunggale
                         F#
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       D
 tresnoku..
 A            Bm
 ibarat paite kopi
 F#m              G
 yen kowe iso ngrasakke
 D                G            A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A                Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m                G
 nggugah roso neng atimu
 D                G
 yakinke kowe yen aku iki
 A          D
 pancen jodomu..

Musik : D A Bm F#m
        G D G A D..

D                             Bm
 sak paite kopi mesti ono legine
                             G
sak eleke uwong mesti ono apike
              D                 A
ojo nyawang buku kuwi seko sampule
                                   (D)
ojo ndelok uwong ayu mung seko njobone..

D                               Bm
 yen kowe seneng aku trimo opo anane
ra sah nganggo syarat
                   G
kudu ngono kudu ngene
              D
mergo jodoh kuwi
                   A
wes ono seng nentokke
               D
gari dewe seng nglakokke..

Bm                      A
 yen kowe nggolek seng ayu
                    G
kuwi wes akeh tunggale
                         F#
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       D
 tresnoku..
 A            Bm
 ibarat paite kopi
 F#m              G
 yen kowe iso ngrasakke
 D                G            A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A                Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m                G
 nggugah roso neng atimu
 D                G
 yakinke kowe yen aku iki
 A          D
 pancen jodomu..

       D
 tresnoku..
 A            Bm
 ibarat paite kopi
 F#m              G
 yen kowe iso ngrasakke
 D                G            A
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         D
 senajan pait..
 A                Bm
 nanging iso dadi candu
 F#m                G
 nggugah roso neng atimu
 D                G
 yakinke kowe yen aku iki
 A          D
 pancen jodomu..

Outro : D

Chord Happy Asmara - Tresno Kopi Pait


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •