Kunci Gitar Happy Asmara - Sebatas Teman

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F Em F G C

 C         G
aku.. wong sing pernah
  Am          Em
teko neng uripmu
         F      Em
nanging aku.. durung iso
  Dm        G
dadi pilihanmu..

 C         G
aku.. wong sing pernah
   Am       Em
merjuangke ati
         F           Em
dinggo kowe.. wong bagus
         Dm        G
sing wis tak gemateni..

  Em               Am
kowe.. ra tau ngerasakke..
  Em                    Am Am-G
kabeh.. wes tak perjuangke..
  F          G         Em     Am -G
namun kenyataan engkau sia-siakan
      F              G            C
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

Reff :
                   F
 pancen kabeh salahku
                     G
 mbuka ati nggo sliramu
                  Em
 sing jelas-jelas ra iso nompo
      Am
 pangarepanku
     G           F
 yen pancen kowe ra iso
            G
 nompo opo anane
                   C C7
 tak milih lungo wae..

                  F
 arep sak gedhene opo
             G
 aku merjuangke
                 Em
 tresnoku dinggo kowe
              Am
 mung tok sepelekke
          -G     F
 mungkin hanya dalam mimpi
             G
 kudapat memiliki
                C
 dirimu sepenuh hati..

Musik : F Em Dm E Am -G
        F Em Dm G C

  Em               Am
kowe.. ra tau ngerasakke
  Em                    Am Am-G
kabeh.. wes tak perjuangke
  F          G         Em     Am
namun kenyataan engkau sia-siakan
      F              G            C
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

Reff :
                   F
 pancen kabeh salahku
                     G
 mbuka ati nggo sliramu
                  Em
 sing jelas-jelas ra iso nompo
      Am
 pangarepanku
     G           F
 yen pancen kowe ra iso
            G
 nompo opo anane
                   C  C7
 tak milih lungo wae..

                  F
 arep sak gedhene opo
             G
 aku merjuangke
                 Em
 tresnoku dinggo kowe
              Am
 mung tok sepelekke
          -G     F
 mungkin hanya dalam mimpi
             G
 kudapat memiliki
                C
 dirimu sepenuh hati..
                 F
 mungkin hanya dalam mimpi
             G
 kudapat memiliki
                Am   Am-G-F
 dirimu sepenuh hati..

Lihat pula :
Guyon Waton - Sebatas Teman

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G F#m G A D

 D         A
aku.. wong sing pernah
  Bm          F#m
teko neng uripmu
         G      F#m
nanging aku.. durung iso
  Em        A
dadi pilihanmu..

 D         A
aku.. wong sing pernah
   Bm       F#m
merjuangke ati
         G           F#m
dinggo kowe.. wong bagus
         Em        A
sing wis tak gemateni..

  F#m              Bm
kowe.. ra tau ngerasakke..
  F#m                   Bm Bm-A
kabeh.. wes tak perjuangke..
  G          A         F#m    Bm -A
namun kenyataan engkau sia-siakan
      G              A            D
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

Reff :
                   G 
 pancen kabeh salahku 
                     A 
 mbuka ati nggo sliramu
                  F#m 
 sing jelas-jelas ra iso nompo
      Bm
 pangarepanku
     A           G
 yen pancen kowe ra iso
            A
 nompo opo anane
                   D  D7
 tak milih lungo wae..

                  G
 arep sak gedhene opo
             A
 aku merjuangke
                 F#m
 tresnoku dinggo kowe
              Bm
 mung tok sepelekke
          -A     G
 mungkin hanya dalam mimpi 
             A
 kudapat memiliki
                D
 dirimu sepenuh hati..

Musik : G  F#m  Em F# Bm -A
        G  F#m  Em A D

  F#m              Bm
kowe.. ra tau ngerasakke
  F#m                   Bm Bm-A
kabeh.. wes tak perjuangke
  G          A         F#m    Bm
namun kenyataan engkau sia-siakan
      G              A            D
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

Reff :
                   G 
 pancen kabeh salahku 
                     A 
 mbuka ati nggo sliramu
                  F#m 
 sing jelas-jelas ra iso nompo
      Bm
 pangarepanku
     A           G
 yen pancen kowe ra iso
            A
 nompo opo anane
                   D  D7
 tak milih lungo wae..

                  G
 arep sak gedhene opo
             A
 aku merjuangke
                 F#m
 tresnoku dinggo kowe
              Bm
 mung tok sepelekke
           A     G
 mungkin hanya dalam mimpi 
             A
 kudapat memiliki
                D
 dirimu sepenuh hati..
                 G
 mungkin hanya dalam mimpi 
             A
 kudapat memiliki
                Bm   Bm-A-G
 dirimu sepenuh hati..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Sebatas Teman


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •