Transpose:

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Sumanding

Capo di fret 6

Intro : Am Dm G C
        Dm G Am E

Am             Dm
tresnaku ora bakal lali
       G              C
nadyan aku ra melu nduweni..
Am                   Dm
tresnaku sak jroning ati
 E
aduh sayang opo kowe lali..

Am                 Dm
adoh ing papan lan panggonmu
    G               C
ora katon ono ing netroku
Am                Dm
aku mung tansah kelingan
    E               Am
tresno iki ora biso ilang..

Int. G C E Am
     F G Am E

Reff :
 G                    C
  tak suwun marang sliramu
               Dm
 mugo tansah rahayu
                C
 umpomo sliramu kumbang
                  G
 aku kang dadi kembang..

                 C
 lilakno aku kangmasku
                     Dm
 pingin sumanding sliramu
              C
 kapan biso ketemu
                G
 sak tenane aku iki
          Am      E
 kangen pasuryanmu..

Am                 Dm
adoh ing papan lan panggonmu
    G               C
ora katon ono ing netraku
Am                Dm
aku mung tansah kelingan
    E               Am
tresno iki ora biso ilang..

Musik : G C E Am
        F G Am E

Reff :
 G                    C
  tak suwun marang sliramu
               Dm
 mugo tansah rahayu
                C
 umpomo sliramu kumbang
                  G
 aku kang dadi kembang..

                 C
 lilakno aku kangmasku
                     Dm
 pingin sumanding sliramu
              C
 kapan biso ketemu
                 G
 sak tenane aku iki
          Am
 kangen pasuryanmu..
 G         Am
  kangen pasuryanmu..
 G         Am
  kangen pasuryanmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m G#m C# F#
        G#m C# D#m A#

D#m            G#m
tresnaku ora bakal lali
       C#             F#
nadyan aku ra melu nduweni
D#m                  G#m
tresnaku sak jroning ati
 A#
aduh sayang opo kowe lali..

D#m                G#m
adoh ing papan lan panggonmu
    C#              F#
ora katon ono ing netroku
D#m               G#m
aku mung tansah kelingan
    A#              D#m
tresno iki ora biso ilang..

Int. C# F# A# D#m
     B C# D#m A#

Reff :
 C#                   F#
  tak suwun marang sliramu
               G#m
 mugo tansah rahayu
                F#
 umpomo sliramu kumbang
                  C#
 aku kang dadi kembang..

                 F#
 lilakno aku kangmasku
                     G#m
 pingin sumanding sliramu
              F#
 kapan biso ketemu
                C#
 sak tenane aku iki
          D#m     A#
 kangen pasuryanmu..

D#m                G#m
adoh ing papan lan panggonmu
    C#              F#
ora katon ono ing netraku
D#m               G#m
aku mung tansah kelingan
    A#              D#m
tresno iki ora biso ilang..

Musik : C# F# A# D#m
        B C# D#m A#

Reff :
 C#                   F#
  tak suwun marang sliramu
               G#m
 mugo tansah rahayu
                F#
 umpomo sliramu kumbang
                  C#
 aku kang dadi kembang..

                 F#
 lilakno aku kangmasku
                     G#m
 pingin sumanding sliramu
              F#
 kapan biso ketemu
                 C#
 sak tenane aku iki
          D#m
 kangen pasuryanmu..
 C#        D#m
  kangen pasuryanmu..
 C#        D#m
  kangen pasuryanmu..
Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status