Kunci Gitar Happy Asmara - Dinggo Bukti

Transpose:
Intro : C
        F G C Fm C
          ho o..

    C           G
Umpomo kowe ngerti
     Am     Em
Roso atiku iki
         F          C   -A
Senajan urip sesandingan
         Dm        G
Nanging ati ora krasan..

          C          G
Wes tak cubo tak lakoni
          Am           Em
Wes tak cubo tak ngerteni
         F       C     -A
Nanging ati ora iso kuat
          Dm        G
Nyonggo loro mergo omonganmu
               C
Sing nglarani ati..

Reff :
       C7         F
 Kowe ora tau ngrumangsani
 G
  Sing tak lakoni
         Em                A
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Dm             G
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               C    C7
 Sewu siji masalahe..

                  F
 Kowe ora tau iso ngumumi
 G
  Bakal tak dongakne
       Em                A
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Dm
 Isih sayang kowe
                G
 Gelem ngandani kowe
                    C
 Mugo nyaman karo liyane..

Int. C -F G

 C      G           Am
Urip.. iki mung sepisan
 Em            F     C     -A
Ojo nganti ngrusak seduluran
            Dm        G
Senajan wis ra sesandingan
 C     G   -G#m    Am
Ati.. iki tetep  sayang
  Em              F         C
Nanging tresno ra kudu nduweni
         Dm              G
Yen kuwi dalane.. he ee ee..
             C  C7
Kudu tak lakoni..

Reff :
                  F
 Kowe ora tau ngrumangsani
 G
  Sing tak lakoni
         Em                A
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Dm             G
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               C    C7
 Sewu siji masalahe..

                  F
 Kowe ora tau iso ngumumi
 G
  Bakal tak dongakne
       Em                A
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Dm
 Isih sayang kowe
                G
 Gelem ngandani kowe
                    C   C7
 Mugo nyaman karo liyane..

Musik : F G Em A
        Dm G C

Reff :
                  F
 Kowe ora tau ngrumangsani
 G
  Sing tak lakoni
         Em                A
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Dm             G
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               C    C7
 Sewu siji masalahe..

                  F
 Kowe ora tau iso ngumumi
 G
  Bakal tak dongakne
       Em                A
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Dm
 Isih sayang kowe
                G
 Gelem ngandani kowe
                    C
 Mugo nyaman karo liyane..

Outro : Cmaj7

Happy Asmara - Dinggo Bukti
Cipt. Om Wawes

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#
        D# F A# D#m A#..
           hoo oo oo

    A#          F/A
Umpomo kowe ngerti
     Gm     Dm
Roso atiku iki
         D#         A# -G/B
Senajan urip sesandingan
         Cm        F
Nanging ati ora krasan..

          A#         F/A
Wes tak cubo tak lakoni
          Gm           Dm
Wes tak cubo tak ngerteni
         D#      A#   -G/B
Nanging ati ora iso kuat
          Cm        F
Nyonggo loro mergo omonganmu
               A#
Sing nglarani ati..

Reff :
       A#7        D#
 Kowe ora tau ngrumangsani
 F
  Sing tak lakoni
         Dm                G
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Cm             F
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               A#   A#7
 Sewu siji masalahe..

                  D#
 Kowe ora tau iso ngumumi
 F
  Bakal tak dongakne
       Dm                G
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Cm
 Isih sayang kowe
                F
 Gelem ngandani kowe
                    A#
 Mugo nyaman karo liyane..

Int. A# -D# F

 A#     F/A         Gm
Urip.. iki mung sepisan
 Dm            D#    A#   -G/B
Ojo nganti ngrusak seduluran
            Cm        F
Senajan wis ra sesandingan
 A#    F/A -F#m    Gm
Ati.. iki tetep  sayang
  Dm              D#        A#
Nanging tresno ra kudu nduweni
         Cm              F
Yen kuwi dalane.. he ee ee..
             A# A#7
Kudu tak lakoni..

Reff :
                  D#
 Kowe ora tau ngrumangsani
 F
  Sing tak lakoni
         Dm                G
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Cm             F
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               A#   A#7
 Sewu siji masalahe..

                  D#
 Kowe ora tau iso ngumumi
 F
  Bakal tak dongakne
       Dm                G
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Cm
 Isih sayang kowe
                F
 Gelem ngandani kowe
                    A#  A#7
 Mugo nyaman karo liyane..

Musik : D# F Dm G
        Cm F A#

Reff :
                  D#
 Kowe ora tau ngrumangsani
 F
  Sing tak lakoni
         Dm                G
 Yo mung dinggo, dinggo bukti..
             Cm             F
 Aku nrimo kowe opo wae kahanane
               A#   A#7
 Sewu siji masalahe..

                  D#
 Kowe ora tau iso ngumumi
 F
  Bakal tak dongakne
       Dm                G
 Tekan kapan wae mugo Gusti
               Cm
 Isih sayang kowe
                F
 Gelem ngandani kowe
                    A#
 Mugo nyaman karo liyane..

Outro : A#maj7

Chord Happy Asmara - Dinggo Bukti


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •