Kunci Gitar Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu

Transpose:
Intro : C Dm G C
        C Dm G C G

Pria :
C                    G
Dek aku iki pengen ngomong 
        Am                   Em
yen aku saiki wis ra tau ngombe.. 
       F                      C
ngombe oplosan sing ngerusak awakku 
      Dm                       G
aku sadar mung nambahi dadi ngelu.. 

Wanita : 
C                   G
Mas opo tenanan ngomongmu 
         Am                   Em
yen kowe saiki wis ra ngombe ciu.. 
      F                     C
aku seneng yen koe saiki sadar
      Dm                     G 
mugo iso sak lawase sampe modar..

Pria : 
C                   G
Yo to dek aku sing salah 
       Am               Em
Aku janji ora bakalan baleni
         F                     C
Mendem ciu mergo wis jan kapok tenan 
       Dm                      G 
Aku pengen noto urip sing bebrayan.. 

Wanita :
F          C
 Wis tak sepuro..
G                C
 tapi ojo di baleni.. 
F       C     
 eling uripmu.. 
G              C   G
 mestio bakale mati.. 

Pria : 
C             G
Saiki aku wis sadar 
        Am                 Em 
banyu setan marai ngrusak awakku 
      F                  C
mugo iso lali ra bakal baleni
         Dm                        G 
mendem ciu oplosan say good bay to you..

Wanita : 
C                 G
Senengku krungu kabarmu
         Am                    Em 
leren mendem banyune oplosan ciu.. 
        F                    C 
tepatno janjimu ra bakal baleni 
       Dm                      G 
eman tenan awakmu yen mbok larani.. 

Pria :
Am     Em 
 Ora patheken 
F                    C 
 yen aku ra ngombe ciu (opo yo tenan) 
Am       Em
 Aku wis mari.. 
F                C    G
 mergo aku eling mati..

Musik : C G Am Em 
        F C Dm G..

Wanita :
F          C
 Wis tak sepuro..
G                C
 tapi ojo di baleni.. 
F       C     
 eling uripmu.. 
G              C   G
 mestio bakale mati.. 

Pria :
Am     Em 
 Ora patheken 
F                    C 
 yen aku ra ngombe ciu (opo yo tenan) 
Am       Em
 aku wis mari.. 
F                C    G
 mergo aku eling mati..

Pria :
C                    G
Dek aku iki pengen ngomong 
        Am                   Em
yen aku saiki wis ra tau ngombe.. 
         F                     C
ngombe oplosan sing ngerusak awakku 
        Dm          G               C G C
mendem ciu oplosan say good bay to you.. 
Facebook
Twitter

Chord Krist Segara ft. Happy Asmara - Oplosan Ciu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  • Chord Krist Segara
  •