Kunci Gitar Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji

Transpose:
Capo fret 2

F         G            Em  Am
opo mergo aku wong ra duwe..
     Dm      G         C
mung isane gawe kowe kere..
  F          Fm     Em        A
tapi catet siji ngendikane Gusti..
   F           G         C
bondo dunyo ra di gowo mati..

Intro : Fm C Fm C
        Bb C Bb C

C       Em            Am
mas.. kowe seng tak sayang..
G       F       G           C
dudu liane.. yo mung karo kowe..
  Dm            G
kabeh wes tak lakoni..
  Em            Am
kabeh wes tak turuti..
   Dm          G           C
yo mung siji jalok pangertimu..

Int. Fm C..

     C          Em           Am  G
neng tugu jam kowe ngucap janji..
      F         G           C
bakal ngancani urip lan matiku..
       Dm          G
bareng kowe mblenjani..
  Em           Am
gawe loro neng ati..
  Dm          G          C
medot janji demi wedok kui..

Reff :
  F         G            Em Am
 opo mergo aku wong ra due..
      Dm      G        C
 mung isane gawe koe kere..
   F          Fm     Em        A
 tapi catet siji ngendikane Gusti..
    F           G         C
 bondo dunyo ra di gowo mati..

  Am          Em
kowe seng tak wanti..
F            C
malah mblenjani..
  Am          Em
jare arep ngancani..
   F    G    C
nyatane ngapusi..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F Fm Em A
        Dm G C..

     C          Em           Am G
neng tugu jam kowe ngucap janji..
      F         G           C
bakal ngancani urip lan matiku..
       Dm          G
bareng kowe mblenjani..
  Em           Am
gawe loro neng ati..
  Dm          G          C
medot janji demi wedok kui..

Reff :
  F         G            Em  Am
 opo mergo aku wong ra duwe..
      Dm      G        C
 mung isane gawe kowe kere..
   F          Fm     Em        A
 tapi catet siji ngendikane Gusti..
    F           G         C
 bondo dunyo ra di gowo mati..
    Dm          G         C Am
 bondo dunyo ra di gowo mati..
    Dm       G            C 
 bondo dunyo.. ra di gowo mati..

Outro : C Em Am G
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

 G         A            F#m Bm
opo mergo aku wong ra duwe..
     Em      A         D
mung isane gawe kowe kere..
  G          Gm     F#m       B
tapi catet siji ngendikane Gusti..
   G           A         D
bondo dunyo ra di gowo mati..

Intro : Gm D Gm D
        C D C D

D       F#m           Bm
mas.. kowe seng tak sayang..
A       G       A           D
dudu liane.. yo mung karo kowe..
  Em            A
kabeh wes tak lakoni..
  F#m           Bm
kabeh wes tak turuti..
   Em          A           D
yo mung siji jalok pangertimu..

Int. Gm D..

     D          F#m          Bm A
neng tugu jam kowe ngucap janji..
      G         A           D
bakal ngancani urip lan matiku..
       Em          A
bareng kowe mblenjani..
  F#m          Bm
gawe loro neng ati..
  Em          A          D
medot janji demi wedok kui..

Reff :
  G         A            F#m Bm
 opo mergo aku wong ra due..
      Em      A        D
 mung isane gawe koe kere..
   G          Gm     F#m       B
 tapi catet siji ngendikane Gusti..
    G           A         D
 bondo dunyo ra di gowo mati..

  Bm          F#m
kowe seng tak wanti..
G            D
malah mblenjani..
  Bm          F#m
jare arep ngancani..
   G    A    D
nyatane ngapusi..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..
        G Gm F#m B
        Em A D..

     D          F#m          Bm A
neng tugu jam kowe ngucap janji..
      G         A           D
bakal ngancani urip lan matiku..
       Em          A
bareng kowe mblenjani..
  F#m          Bm
gawe loro neng ati..
  Em          A          D
medot janji demi wedok kui..

Reff :
  G         A            F#m Bm
 opo mergo aku wong ra duwe..
      Em      A        D
 mung isane gawe kowe kere..
   G          Gm     F#m       B
 tapi catet siji ngendikane Gusti..
    G           A         D
 bondo dunyo ra di gowo mati..
    Em          A         D Bm
 bondo dunyo ra di gowo mati..
    Em       A           (D)
 bondo dunyo.. ra di gowo mati..

Outro : D F#m Bm A
        D

Chord Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •