Kunci Gitar Happy Asmara - Tekan Semene

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am G
        F Fm G

C                    F
 kowe sing tau nglarani
          Am               G
ninggal tatu.. ning njero ati
F               C
 wes semene gedene
          Dm                 G
perjuanganku.. kowe ra ngerteni..

C                   F
 tibo tangi tak lakoni
             Am              G
nggo nyupayakne.. kebahagiannmu
F                    C
 opo wae sing tak nduwe
         G
tak wenehke..

    F
aku sing berjuang
    C
aku sing kelaran
    F
aku sing tenanan
               G
tego mbok nggo dola..nan..

Reff :
       C      G
 tekan semene..
          Am   G
 ceritoku ro kowe
   F            C
 kudu tak ikhlaske
        Dm       G
 pancen iki takdire..

       C      G
 wes cukup wae..
         Am     G
 rasah dite..ruske
  F           C
 ati wes ra kuat
   F             C
 bingung arep sambat
    F          C
 pancen kudu lungo aku
     Dm      G          F
 wes kesel.. mbok sio-sio..

Musik : F Em Dm E
        C G Am G

C                   F
 tibo tangi tak lakoni
             Am              G
nggo nyupayakne.. kebahagiannmu
F                    C
 opo wae sing tak nduwe
         G
tak wenehke..

    F
aku sing berjuang
    C
aku sing kelaran
    F
aku sing tenanan
               G
tego mbok nggo dola..nan..

Reff :
       C     G
 tekan semene..
          Am   G
 ceritoku ro kowe
   F            C
 kudu tak ikhlaske
        Dm       G
 pancen iki takdire..

       C      G
 wes cukup wae..
         Am     G
 rasah dite..ruske
  F           C
 ati wes ra kuat
   F             C
 bingung arep sambat
    F          C
 pancen kudu lungo aku
     Dm      G          C A
 wes kesel.. mbok sio-sio..

(Overtune)
       D     A
 tekan semene..
          Bm   A
 ceritoku ro kowe
   G            D
 kudu tak ikhlaske
        Em       A
 pancen iki takdire..

       D      A
 wes cukup wae..
         Bm     A
 rasah dite..ruske
  G           D
 ati wes ra kuat
   G             D
 bingung arep sambat
    G          D
 pancen kudu lungo aku
     Em      A         G
 wes kesel.. mbok sio-sio..

Outro : G Gm A D

Catatan :
- Chord diatas kita mudahkan.
- Lagu ini milik Aftershine
  Lihat di chord yang kita uploud sebelumnya
  Aftershine - Tekan Semene

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A/C# Bm A
        G Gm A

D                    G
 kowe sing tau nglarani
          Bm               A
ninggal tatu.. ning njero ati
G               D
 wes semene gedene
          Em                 A
perjuanganku.. kowe ra ngerteni..

D                   G
 tibo tangi tak lakoni
             Bm              A
nggo nyupayakne.. kebahagiannmu
G                    D
 opo wae sing tak nduwe
         A
tak wenehke..

    G
aku sing berjuang
    D
aku sing kelaran
    G
aku sing tenanan
               A
tego mbok nggo dola..nan..

Reff :
       D      A
 tekan semene..
          Bm   A
 ceritoku ro kowe
   G            D
 kudu tak ikhlaske
        Em       A
 pancen iki takdire..

       D      A
 wes cukup wae..
         Bm     A
 rasah dite..ruske
  G           D
 ati wes ra kuat
   G             D
 bingung arep sambat
    G          D
 pancen kudu lungo aku
     Em      A         (G)
 wes kesel.. mbok sio-sio..

Musik : G  F#m  Em  F#
        D  A  Bm  A

D                   G
 tibo tangi tak lakoni
             Bm              A
nggo nyupayakne.. kebahagiannmu
G                    D
 opo wae sing tak nduwe
         A
tak wenehke..

    G
aku sing berjuang
    D
aku sing kelaran
    G
aku sing tenanan
               A
tego mbok nggo dola..nan..

Reff :
       D     A
 tekan semene..
          Bm   A
 ceritoku ro kowe
   G            D
 kudu tak ikhlaske
        Em       A
 pancen iki takdire..

       D      A
 wes cukup wae..
         Bm     A
 rasah dite..ruske
  G           D
 ati wes ra kuat
   G             D
 bingung arep sambat
    G          D
 pancen kudu lungo aku
     Em      A          D  B
 wes kesel.. mbok sio-sio..

(Overtune)
       E     B
 tekan semene..
          C#m  B
 ceritoku ro kowe
   A            E
 kudu tak ikhlaske
        F#m      B
 pancen iki takdire..

       E      B
 wes cukup wae..
         C#m    B
 rasah dite..ruske
  A           E
 ati wes ra kuat
   A             E
 bingung arep sambat
    A          E
 pancen kudu lungo aku
     F#m     B        (A)
 wes kesel.. mbok sio-sio..

Outro : A Am B E
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Tekan Semene


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •