Kunci Gitar Happy Asmara - Lalekno Aku

Transpose:
Intro : Am  Em  F  C G
        Am  Em  F G Am

Am            Em
wes.. lalekno awakku..
        F               C        G
sing mbiyen.. nate mbok tresnani..
Am            Em
wes.. lupakan diriku..
       F               C      G
yang dulu.. pernah kau cintai..

Dm               Am
 amergo ku saiki wes nemu..
Am  -G  F                  E
seng luweh.. ngerteni tresnoku..

Reff :
       Am                Dm
 ojo disalahne aku wes ninggalne
          G                    C    E
 ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
     Am                 Dm
 ojo dipaido pancen wes ra jodo
           G               F     Am
 tak jaluk awakmu golek penggantiku..

Musik : Am  G  F G Am
        F G Am

Am            Em
wes.. lalekno awakku..
        F               C        G
sing mbiyen.. nate mbok tresnani..
Am            Em
wes.. lupakan diriku..
       F               C      G
yang dulu.. pernah kau cintai..

Dm               Am
 amergo ku saiki wes nemu..
        F                  E
seng luweh.. ngerteni tresnoku..

Reff :
       Am                Dm
 ojo disalahne aku wes ninggalne
          G                    C    E
 ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
     Am                 Dm
 ojo dipaido pancen wes ra jodo
        G               F        Am  F E
 tak jaluk awakmu golek penggantiku..

       Am              Dm
 ojo disalahne aku wes ninggalne
          G                    C    E
 ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
     Am                 Dm
 ojo dipaido pancen wes ra jodo
           G                F    Am
 tak jaluk awakmu golek penggantiku..
 F G          F     Am
     golek penggantiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em  Bm  C  G D
        Em  Bm  C D Em

Em            Bm
wes.. lalekno awakku..
        C               G        D
sing mbiyen.. nate mbok tresnani..
Em            Bm
wes.. lupakan diriku..
       C               G      D
yang dulu.. pernah kau cintai..

Am               Em
 amergo ku saiki wes nemu..
Em  -D  C                  B
seng luweh.. ngerteni tresnoku..

Reff :
       Em                Am
 ojo disalahne aku wes ninggalne
          D                    G    B
 ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
     Em                 Am
 ojo dipaido pancen wes ra jodo
           D               C     Em
 tak jaluk awakmu golek penggantiku..

Musik : Em  D  C D Em
        C D Em

Em            Bm
wes.. lalekno awakku..
        C               G        D
sing mbiyen.. nate mbok tresnani..
Em            Bm
wes.. lupakan diriku..
       C               G      D
yang dulu.. pernah kau cintai..

Am               Em
 amergo ku saiki wes nemu..
       C                  B
seng luweh.. ngerteni tresnoku..

Reff :
       Em                Am
 ojo disalahne aku wes ninggalne
          D                    G    B
 ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
     Em                 Am
 ojo dipaido pancen wes ra jodo
        D               C        Em  C B
 tak jaluk awakmu golek penggantiku..

       Em              Am
 ojo disalahne aku wes ninggalne
          D                    G    B
 ngono mbiyen kowe sing ngajak pisahan
     Em                 Am
 ojo dipaido pancen wes ra jodo
           D                C    Em
 tak jaluk awakmu golek penggantiku..
 C D          C     Em
     golek penggantiku..

Chord Happy Asmara - Lalekno Aku


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •