Kunci Gitar Happy Asmara - Ngerteni Kowe

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C G Am Em
        F C Dm G

    C                    F
tak akoni aku iki memang salah
    Dm                       G
tresno.. kowe sing wes wek e dek e
    Em                  Am
yen tak pendem aku ora iso
    Dm
yen roso ki tak lamuno
 F         G
aku iso tambah duso..

    C                      F
mungkin iki kabeh uwes garise
 Dm                    G
aku.. kudu iso ngikhlaske
 Em                     Am
opo pancen iki wes nasibku
  Dm
kudu so nglalekke kowe
   F              G
mending ra sah di terusne..

Reff :
                      Em
 mungkin iki wes takdire
            Dm             F
 aku karo kowe.. sakmene wae
                   G
 ora perlu di terusne
     C         E
 aku mileh pisahan
            Am        F
 dudu mergo uwes ra sayang
            Dm
 nanging mergo aku ngerteni
      F               G           C
 yen aku salah mergo aku tresno kowe..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

    C                      F
mungkin iki kabeh uwes garise
 Dm                    G
aku.. kudu iso ngikhlaske
 Em                     Am
opo pancen iki wes nasibku
  Dm
kudu so nglalekke kowe
   F              G
mending ra sah di terusne..

Reff :
                      Em
 mungkin iki wes takdire
            Dm             F
 aku karo kowe.. sakmene wae
                   G
 ora perlu di terusne
     C         E
 aku mileh pisahan
            Am        F
 dudu mergo uwes ra sayang
            Dm
 nanging mergo aku ngerteni
      F               G           C   G
 yen aku salah mergo aku tresno kowe..

                      Em
 mungkin iki wes takdire
            Dm             F
 aku karo kowe.. sakmene wae
                   G
 ora perlu di terusne
     C         E
 aku mileh pisahan
            Am        F
 dudu mergo uwes ra sayang
            Dm
 nanging mergo aku ngerteni
      F               G           C
 yen aku salah mergo aku tresno kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#

    C#                   F#
tak akoni aku iki memang salah
    D#m                      G#
tresno.. kowe sing wes wek e dek e
    Fm                  A#m
yen tak pendem aku ora iso
    D#m
yen roso ki tak lamuno
 F#        G#
aku iso tambah duso..

    C#                     F#
mungkin iki kabeh uwes garise
 D#m                   G#
aku.. kudu iso ngikhlaske
 Fm                     A#m
opo pancen iki wes nasibku
  D#m
kudu so nglalekke kowe
   F#             G#
mending ra sah di terusne..

Reff :
                      Fm
 mungkin iki wes takdire
            D#m            F#
 aku karo kowe.. sakmene wae
                   G#
 ora perlu di terusne
     C#        F
 aku mileh pisahan 
            A#m       F#
 dudu mergo uwes ra sayang
            D#m
 nanging mergo aku ngerteni
      F#              G#          C#
 yen aku salah mergo aku tresno kowe..

Musik : C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#
        C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G# C#

    C#                     F#
mungkin iki kabeh uwes garise
 D#m                   G#
aku.. kudu iso ngikhlaske
 Fm                     A#m
opo pancen iki wes nasibku
  D#m
kudu so nglalekke kowe
   F#             G#
mending ra sah di terusne..

Reff :
                      Fm
 mungkin iki wes takdire
            D#m            F#
 aku karo kowe.. sakmene wae
                   G#
 ora perlu di terusne
     C#        F
 aku mileh pisahan 
            A#m       F#
 dudu mergo uwes ra sayang
            D#m
 nanging mergo aku ngerteni
      F#              G#          C#  G#
 yen aku salah mergo aku tresno kowe..

                      Fm
 mungkin iki wes takdire
            D#m            F#
 aku karo kowe.. sakmene wae
                   G#
 ora perlu di terusne
     C#        F
 aku mileh pisahan 
            A#m       F#
 dudu mergo uwes ra sayang
            D#m
 nanging mergo aku ngerteni
      F#              G#          C#
 yen aku salah mergo aku tresno kowe..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Ngerteni Kowe


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •