Kunci Gitar Happy Asmara - Bahagiamu

Transpose:
Intro : F G

 C                      Em
opo koyo ngene abot sanggane
          Am
ntresnani awakmu
          F        G
sing gawe aku cemburu..

  C                   Em
kowe karo deke aku ra nesu
         Am
ning senenganmu
       F        G
goleki kesalahanku..

     F
mung siji pesenku
        G
gawenen deke bahagia
 Em
ojo mbok larani
          Am
koyo sing mbok lakoni
         F            G
ning awakku.. ning atiku..

Reff :
             F
 tak lilakne awakmu..
 G                Em
  gandeng karo deke..
 Am              Dm
  masio nelongso atiku
                 G
 ra kuat ngempet loro
             C
 ning jero dodo..

               F
 aku mung biso nyawang awakmu..
 G         Em
  seko kadoan..
 Am              Dm
  masio ra iso sesandingan
                   G
 sing penting kowe bahagia
        C
 aku gampang..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

     F
mung siji pesenku
        G
gawenen deke bahagia
 Em
ojo mbok larani
          Am
koyo sing mbok lakoni
         F            G
ning awakku.. ning atiku..

Reff :
             F
 tak lilakne awakmu..
 G                Em
  gandeng karo deke..
 Am              Dm
  masio nelongso atiku
                 G
 ra kuat ngempet loro
             C
 ning jero dodo..

               F
 aku mung biso nyawang awakmu..
 G         Em
  seko kadoan..
 Am              Dm
  masio ra iso sesandingan
                   G
 sing penting kowe bahagia
        C
 aku gampang..

             F
 tak lilakne awakmu..
 G                Em
  gandeng karo deke..
 Am              Dm
  masio nelongso atiku
                 G
 ra kuat ngempet loro
             C
 loro jero dodo..

               F
 aku mung biso nyawang awakmu..
 G         Em
  seko kadoan..
 Am              Dm
  masio ra iso sesandingan
                   G
 sing penting kowe bahagia
        C
 aku gampang..

Chord Happy Asmara - Bahagiamu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •