Kunci Gitar Happy Asmara - Sayangmu Sirno

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C G Am A Dm..Fm..G.. C Am tulung jawaben.. F C jawaben sing jujur.. Am D G ben aku iki ngerti sak tenane.. C Am uwis tak gatekne F C sayangmu wis luntur Am D G yen pengen pisah aku bakal mundur.. F G C Am ngomongo.. aku ora popo.. F G Am jujuro.. rasah sandiworo.. F G Em Am senadyan.. gawe sesek ning.. dodo.. Dm G sak mestine yen atiku loro.. Reff : C G Am A tresnoku.. tak sendekne ning atimu.. Dm G atimu.. semende ning wong liyo.. C E Am G tresnomu.. amung sawentoro.. Dm G ra ngiro.. kowe nganti tego.. F Fm G sayangmu sirno.. Musik : C..D..F..G.. Am..D..F..G.. F G C Am ngomongo.. aku ora popo.. F G Am jujuro.. ra sah sandiworo.. F G Em Am senadyan.. gawe sesek ning.. dodo.. Dm G sak mestine yen atiku loro.. Reff : C G Am A tresnoku.. tak sendekne ning atimu.. Dm G atimu.. semende ning wong liyo.. C E Am G tresnomu.. amung sawentoro.. Dm G ra ngiro.. kowe nganti tego.. C E Am A tresnoku.. anane amung sliramu.. Dm G ning ngopo.. kowe ora podo.. C E Am G tresnomu.. wis kanggo wong liyo.. Dm G ra ngiro.. kowe nganti tego.. F G Am D sayangmu sirno.. sayangmu sirno.. F G C ra ngiro.. kowe nganti sirno.. Outro : C -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Catatan : Lagu ini diciptakan oleh Dhe Baz Intro : F C Dm D Gm..Bbm..C.. F Dm tulung jawaben.. Bb F jawaben sing jujur.. Dm G C ben aku iki ngerti sak tenane.. F Dm uwis tak gatekne Bb F sayangmu wis luntur Dm G C yen pengen pisah aku bakal mundur.. Bb C F Dm ngomongo.. aku ora popo.. Bb C Dm jujuro.. rasah sandiworo.. Bb C Am Dm senadyan.. gawe sesek ning.. dodo.. Gm C sak mestine yen atiku loro.. Reff : F C Dm D tresnoku.. tak sendekne ning atimu.. Gm C atimu.. semende ning wong liyo.. F A Dm C tresnomu.. amung sawentoro.. Gm C ra ngiro.. kowe nganti tego.. Bb Bbm C sayangmu sirno.. Musik : F..G..Bb..C.. Dm..G..Bb..C.. Bb C F Dm ngomongo.. aku ora popo.. Bb C Dm jujuro.. ra sah sandiworo.. Bb C Am Dm senadyan.. gawe sesek ning.. dodo.. Gm C sak mestine yen atiku loro.. Reff : F C Dm D tresnoku.. tak sendekne ning atimu.. Gm C atimu.. semende ning wong liyo.. F A Dm C tresnomu.. amung sawentoro.. Gm C ra ngiro.. kowe nganti tego.. F A Dm D tresnoku.. anane amung sliramu.. Gm C ning ngopo.. kowe ora podo.. F A Dm C tresnomu.. wis kanggo wong liyo.. Gm C ra ngiro.. kowe nganti tego.. Bb C Dm G sayangmu sirno.. sayangmu sirno.. Bb C F ra ngiro.. kowe nganti sirno.. Outro : F
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Sayangmu Sirno


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •