Transpose:

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Lilo

Intro : Am Em F C
        Dm G C G

C        G
aku biso ngrasakke
  Am    Em
perihe atimu
      F        C
wis biso tak bayangke
       Dm       G
kowe gelo karo aku..

C           G
pancen abot rasane
  Am         Em
nanging kudu piye
      F          C
tak jaluk kowe lilo
     Dm          G
lan ojo salah tompo..

Reff :
   Am       Em
 dudu.. amergo
     F         C
 wis ra duwe roso
  Dm       G           C
 opo maneh ngeliyo tresno..
   Dm
 kabeh kuwi dudu karepe atiku
        G              C
 wong tuo sing ora setuju..

   Am     Em
 lilakno aku
   F              C
 disanding wong liyo
     Dm       G           C
 tak nuruti karepe wong tuo..
   Dm
 larane atimu aku biso ngrasakno
   G                      C
 mugo kowe enggal oleh tombo..

Musik : Am Em F C
        Dm G C
        Am Em F C
        Dm G C

C        G
aku biso ngrasakke
  Am    Em
perihe atimu
      F        C
wis biso tak bayangke
       Dm       G
kowe gelo karo aku..

C           G
pancen abot rasane
  Am         Em
nanging kudu piye
      F          C
tak jaluk kowe lilo
     Dm          G
lan ojo salah tompo..

Reff :
   Am       Em
 dudu.. amergo
     F         C
 wis ra duwe roso
  Dm       G           C
 opo maneh ngeliyo tresno..
   Dm
 kabeh kuwi dudu karepe atiku
        G              C
 wong tuo sing ora setuju..

   Am     Em
 lilakno aku
   F              C
 disanding wong liyo
     Dm       G           C
 tak nuruti karepe wong tuo..
   Dm
 larane atimu aku biso ngrasakno
   G                      C
 mugo kowe enggal oleh tombo..
   G                      C
 mugo kowe enggal oleh tombo..

Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status