Kunci Gitar Happy Asmara - Amung Lathi

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Dm E..E-E-F-E

Am           C
opo iseh kelingan..
G               Am
yen kowe tau janji..
F           G         C      Em
selawase tansah ngancani uripku..
F              G        F E Am..
ora bakal ngeliyo tresnoku..

Am              C
sopo sing ora weruh..
G                 Am
yen janji diblenjani..
F              G         C        Em
kowe ngeculke aku trus malah ngeliyo..
  F          G        Am
jane kurang opo tresnoku..

Reff :
        F           G            C    Em
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
       F             G           Am
 wis entek impi-impi malah blenjani..
        F           G            C    Em
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
    F           G         Am
 ra ono nyatane janjimu kuwi..

Musik : Am F Em Dm Em
        F Em F Dm E..

Am              C
sopo sing ora weruh..
G                 Am
yen janji diblenjani..
F              G         C        Em
kowe ngeculke aku trus malah ngeliyo..
  F          G        Am
jane kurang opo tresnoku..

Reff :
        F           G            C    Em
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
       F             G           Am
 wis entek impi-impi malah blenjani..
        F           G            C    Em
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
    F           G         Am
 ra ono nyatane janjimu kuwi..

        F           G            C    Em
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
       F             G           Am
 wis entek impi-impi malah blenjani..
        F           G            C    Em
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
    F           G         Am
 ra ono nyatane janjimu kuwi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#m F..F-F-F#-F

A#m          C#
opo iseh kelingan..
G#              A#m
yen kowe tau janji..
F#          G#        C#     Fm
selawase tansah ngancani uripku..
F#             G#       F# F A#m..
ora bakal ngeliyo tresnoku..

A#m             C#
sopo sing ora weruh..
G#                A#m
yen janji diblenjani..
F#             G#        C#       Fm
kowe ngeculke aku trus malah ngeliyo..
  F#         G#       A#m
jane kurang opo tresnoku..

Reff :
        F#          G#           C#   Fm
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
       F#            G#          A#m
 wis entek impi-impi malah blenjani..
        F#          G#           C#   Fm
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
    F#          G#        A#m
 ra ono nyatane janjimu kuwi..

Musik : A#m F# Fm D#m Fm
        F# Fm F# D#m F..

A#m             C#
sopo sing ora weruh..
G#                A#m
yen janji diblenjani..
F#             G#        C#       Fm
kowe ngeculke aku trus malah ngeliyo..
  F#         G#       A#m
jane kurang opo tresnoku..

Reff :
        F#          G#           C#   Fm
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
       F#            G#          A#m
 wis entek impi-impi malah blenjani..
        F#          G#           C#   Fm
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
    F#          G#        A#m
 ra ono nyatane janjimu kuwi..

        F#          G#           C#   Fm
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
       F#            G#          A#m
 wis entek impi-impi malah blenjani..
        F#          G#           C#   Fm
 ning lathi.. tresnamu amung ing lathi..
    F#          G#        A#m
 ra ono nyatane janjimu kuwi..

Chord Happy Asmara - Amung Lathi


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •