Kunci Gitar Happy Asmara - Isih Kelingan

Transpose:
Intro : Am Em Dm Em Am

      Am            Em
yen kelingan naliko semono
     Dm        Am
wong loro nali tresno
      Am              Em
janji setyomu marang aku
    Dm                     Am
ora bakal ngeliyo ninggal aku..

Int. Am Em Dm Bm Am

      Am            Em
yen kelingan naliko semono
     Dm        Am
wong loro nali tresno
      Am              Em
janji setyomu marang aku
    Dm                     Am
ora bakal ngeliyo ninggal aku..

Int. Am Em Dm Am
     Am Em Dm Am

Reff :
     Dm
 kelingan aku isih kelingan
     Em             Am
 rasane ning ati tratapan
     Dm
 kelingan aku isih kelingan
           Em               Am
 marang sliramu sing dadi kenangan..

Musik : Am Em Dm Am
        Am Em Dm Am

Reff :
     Dm
 kelingan aku isih kelingan
     Em             Am
 rasane ning ati tratapan
     Dm
 kelingan aku isih kelingan
           Em               Am
 marang sliramu sing dadi kenangan..

     Dm
 kelingan aku isih kelingan
     Em             Am
 rasane ning ati tratapan
     Dm
 kelingan aku isih kelingan
           Em               Am
 marang sliramu sing dadi kenangan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Fm Cm Bbm Cm Fm

      Fm            Cm
yen kelingan naliko semono
     Bbm       Fm
wong loro nali tresno
      Fm              Cm
janji setyomu marang aku
    Bbm                    Fm
ora bakal ngeliyo ninggal aku..

Int. Fm Cm Bbm Gm Fm

      Fm            Cm
yen kelingan naliko semono
     Bbm       Fm
wong loro nali tresno
      Fm              Cm
janji setyomu marang aku
    Bbm                    Fm
ora bakal ngeliyo ninggal aku..

Int. Fm Cm Bbm Fm
     Fm Cm Bbm Fm

Reff :
     Bbm
 kelingan aku isih kelingan
     Cm             Fm
 rasane ning ati tratapan
     Bbm
 kelingan aku isih kelingan
           Cm               Fm
 marang sliramu sing dadi kenangan..

Musik : Fm Cm Bbm Fm
        Fm Cm Bbm Fm

Reff :
     Bbm
 kelingan aku isih kelingan
     Cm             Fm
 rasane ning ati tratapan
     Bbm
 kelingan aku isih kelingan
           Cm               Fm
 marang sliramu sing dadi kenangan..

     Bbm
 kelingan aku isih kelingan
     Cm             Fm
 rasane ning ati tratapan
     Bbm
 kelingan aku isih kelingan
           Cm               Fm
 marang sliramu sing dadi kenangan..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Isih Kelingan


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •