Kunci Gitar Happy Asmara - Kanggo Kowe

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Em Am
        F Em Dm G
        C Em Am
        Dm A G..

    C            Em
opo wes sak mestine
    F         C
aku kudu koyo ngene
      Am          Em
bebarengan karo kowe
     F          G
urip sak bendinane..

Am        Em
saben kepethuk
     F              C
kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
aku percoyo
    F             G
ra ono wong wadon liyo..

Int. Am E Am E
     Dm A Dm G

C          Em
aku neng kene
     F             C
kowe sing ono nang kono
Am         Em
aku tak kondo
     F         G
mugo biso mbok tonpo..

Am         Em
saben ngabari
     F          C
kowe mesti loro ati
Am         Em
aku ra ngerti
      F            G
mergo sopo sing njalari..

Int. Am E Am E
     Dm A Dm G

Reff :
 C        G
 kowe lan aku
 Am         Em
 wes sumpah ing janji
 F     C          Dm  G
 ora bakal nggudo ati..

 C           G
 yo mung sak wiji
 Am              Em
 sing neng njero ati
 F       C
 tresno iki
         Dm        G       C
 yo mung kowe sing tak tresnani..

Musik : Am E Am E
        C Dm G C G

C          Em
aku neng kene
     F             C
kowe sing ono nang kono
Am         Em
aku tak kondo
     F         G
mugo biso mbok tonpo..

Am         Em
saben ngabari
     F          C
kowe mesti loro ati
Am         Em
aku ra ngerti
      F            G
mergo sopo sing njalari..

Int. Am E Am E
     Dm A Dm G

Reff :
 C        G
 kowe lan aku
 Am         Em
 wes sumpah ing janji
 F     C          Dm  G
 ora bakal nggudo ati..

 C           G
 yo mung sak wiji
 Am              Em
 sing neng njero ati
 F       C
 tresno iki
         Dm        G       C
 yo mung kowe sing tak tresnani..

 C        G
 kowe lan aku
 Am         Em
 wes sumpah ing janji
 F     C          Dm  G
 ora bakal nggudo ati..

 C           G
 yo mung sak wiji
 Am              Em
 sing neng njero ati
 F       C
 tresno iki
         Dm        G       C
 yo mung kowe sing tak tresnani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D F#m Bm
        G F#m Em A
        D F#m Bm
        Em B/D# A..

    D            F#m
opo wes sak mestine
    G         D
aku kudu koyo ngene
      Bm          F#m
bebarengan karo kowe
     G          A
urip sak bendinane..

Bm        F#m
saben kepethuk
     G              D
kowe kondo yen kowe tresno
Bm       F#m
aku percoyo
    G             A
ra ono wong wadon liyo..

Int. Bm F#/Bb Bm F#/Bb
     Em B/D# Em A

D          F#m
aku neng kene
     G             D
kowe sing ono nang kono
Bm         F#m
aku tak kondo
     G         A
mugo biso mbok tonpo..

Bm         F#m
saben ngabari
     G          D
kowe mesti loro ati
Bm         F#m
aku ra ngerti
      G            A
mergo sopo sing njalari..

Int. Bm F#/Bb Bm F#/Bb
     Em B/D# Em A

Reff :
 D        A
 kowe lan aku
 Bm         F#m
 wes sumpah ing janji
 G     D          Em  A
 ora bakal nggudo ati..

 D           A
 yo mung sak wiji
 Bm              F#m
 sing neng njero ati
 G       D
 tresno iki
         Em        A       D
 yo mung kowe sing tak tresnani..

Musik : Bm F#/Bb Bm F#/Bb
        D Em A D A

D          F#m
aku neng kene
     G             D
kowe sing ono nang kono
Bm         F#m
aku tak kondo
     G         A
mugo biso mbok tonpo..

Bm         F#m
saben ngabari
     G          D
kowe mesti loro ati
Bm         F#m
aku ra ngerti
      G            A
mergo sopo sing njalari..

Int. Bm F#/Bb Bm F#/Bb
     Em B/D# Em A

Reff :
 D        A
 kowe lan aku
 Bm         F#m
 wes sumpah ing janji
 G     D          Em  A
 ora bakal nggudo ati..

 D           A
 yo mung sak wiji
 Bm              F#m
 sing neng njero ati
 G       D
 tresno iki
         Em        A       D
 yo mung kowe sing tak tresnani..

Chord Happy Asmara - Kanggo Kowe


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •