Kunci Gitar Happy Asmara - Ngusuki Gegermu

Transpose:
Intro : F G C Am
        Dm G C..

                     F
tresnomu trahe ampuh tenan
G                    C
 sing iso ngambruki atiku
                  F
esem manismu sing nggarai
G               C
 ngambyarne ati iki..

                     F
tatapanmu pancen menggudo
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo
              F
ora iso tresnoku ilang
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

Int. Dm G C

Reff :
           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
                       Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
      G                  C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
          Em           Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
        G                   C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F    G               C
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           F    G               C
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

                     F
tatapanmu pancen menggudo
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo
              F
ora iso tresnoku ilang
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

Int. Dm G C

Reff :
           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
                       Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
      G                  C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
          Em           Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
        G                   C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F    G               C
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           F    G               C
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

Outro : Dm G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E F# B G#m
        C#m F# B..

                     E
tresnomu trahe ampuh tenan
F#                   B
 sing iso ngambruki atiku
                  E
esem manismu sing nggarai
F#              B
 ngambyarne ati iki..

                     E
tatapanmu pancen menggudo
F#                       B
 sing nggarai ngrontokne dodo
              E
ora iso tresnoku ilang
F#                B
 amung kowe sing tak sayang..

Int. C#m F# B

Reff :
           E
 aku ora tahan
                   F#
 nyawang kowe klemahan
             B
 pingine tak sanding
                       G#m
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             C#m
 terus kowe tak sayang
      F#                 B
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           E
 aku ora tahan
                   F#
 nyawang kowe klemahan
             B
 pingine tak sanding
          D#m          G#m
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             C#m
 terus kowe tak sayang
        F#                  B
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           E    F#              B
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           E    F#              B
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

Musik : E F# D#m G#m
        C#m F# B..

                     E
tatapanmu pancen menggudo
F#                       B
 sing nggarai ngrontokne dodo
              E
ora iso tresnoku ilang
F#                B
 amung kowe sing tak sayang..

Int. C#m F# B

Reff :
           E
 aku ora tahan
                   F#
 nyawang kowe klemahan
             B
 pingine tak sanding
                       G#m
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             C#m
 terus kowe tak sayang
      F#                 B
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           E
 aku ora tahan
                   F#
 nyawang kowe klemahan
             B
 pingine tak sanding
          D#m          G#m
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             C#m
 terus kowe tak sayang
        F#                  B
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           E    F#              B
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           E    F#              B
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

Outro : C#m F# B

Chord Happy Asmara - Ngusuki Gegermu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •