Kunci Gitar Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Am F C E..

Reff :
 Am                 F
  ojo tau dadi pecundang..
                              C
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 E
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 Am                       F
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     C
 putus cinta ora masalah..
       E
 kowe ojo lemah..

          Am
mending balik kanan wae..
                      F
rene kumpul bareng konco koncone..
                       C
timbang kowe mikir dek e..
            E
malah soyo  mumet ndas e..

       Am
di larani bola bali..
                    F
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     C
pancen kowe goblok tenan..
                  E
mending golek tresno sing liyane..

Reff :
 Am                 F
  ojo tau dadi pecundang..
                              C
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 E
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 Am                       F
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     C
 putus cinta ora masalah..
       E
 kowe ojo lemah..

       Am
yen perjuanganmu wes ra di gagas..
      F
tresnomu nggo dek e ora terbalas..
        C
mending tinggalno..
              E
ojo goblok mergo tresno..

        Am
percuma wae tok pertahanke
                 F
mergo dek ne wes gandeng
karo tresno liyane
           C
konco mung iso ngandani..
             E
yen kowe panggah ngeyel..
         (Am)
yowes modaro..

Musik : Am F C E
        Am F C E

Reff :
 Am                 F
  ojo tau dadi pecundang..
                              C
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 E
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 Am                       F
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     C
 putus cinta ora masalah..
       E
 kowe ojo lemah..

Outro : Am F C E..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m A E G#..

Reff :
 C#m                A
  ojo tau dadi pecundang..
                              E
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 G#
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 C#m                      A
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     E
 putus cinta ora masalah..
       G#
 kowe ojo lemah..

          C#m
mending balik kanan wae..
                      A
rene kumpul bareng konco koncone..
                       E
timbang kowe mikir dek e..
            G#
malah soyo  mumet ndas e..

       C#m
di larani bola bali..
                    A
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     E
pancen kowe goblok tenan..
                  G#
mending golek tresno sing liyane..

Reff :
 C#m                A
  ojo tau dadi pecundang..
                              E
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 G#
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 C#m                      A
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     E
 putus cinta ora masalah..
       G#
 kowe ojo lemah..

       C#m
yen perjuanganmu wes ra di gagas..
      A
tresnomu nggo dek e ora terbalas..
        E
mending tinggalno..
              G#
ojo goblok mergo tresno..

        C#m
percuma wae tok pertahanke
                 A
mergo dek ne wes gandeng
karo tresno liyane
           E
konco mung iso ngandani..
             G#
yen kowe panggah ngeyel..
         (C#m)
yowes modaro..

Musik : C#m A E G#
        C#m A E G#

Reff :
 C#m                A
  ojo tau dadi pecundang..
                              E
 mergo kelangan wong sing tok sayang..
                 G#
 iseh akeh konco sing ning mburimu..

 C#m                      A
  dadi wong ojo goblok mencinta..
                     E
 putus cinta ora masalah..
       G#
 kowe ojo lemah..

Outro : C#m A E G#..

Chord Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •